Tehnički kutak > Tuning skutera

vijek trajanja rolica

<< < (2/2)

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 03 Prosinac, 2007, 11:44:03 ---ja imam slucajeva di su nakon prvih 12tkm rolice tek toliko istrosene da se moze reci da je vozeno na njima..npr. na bratovom sr

a kod mene prve su se role pojele nakon 4tkm

kako?

2 ista motora, iste role, isti variomati

--- Kraj citata ---

vjerovatno su kod tebe grublji kanali...

igor.sb:

--- Citat: P.A.L.A.C - 03 Prosinac, 2007, 12:39:42 ---vjerovatno su kod tebe grublji kanali...

--- Kraj citata ---

kod mene je sve nesta bilo zdrka...

remen se odma potrosio, role, plocice, jeo je svijecice samo tako

ma sta da ti pricam morini rullz  :headbang:

:frajer:

marin:
Ma to kaj se gasi definitivno je neš drugo,ovo za role je bilo čist informativno,a kaj se gašenja tiće prvi put je krepo čim je izašao sa redovnog servisa i ja se kreten nisam vratio,onda je kolko tolko radio ok do 3 soma kad je išao na servis zbog toga,zamjenili su svečku,počistili konzervans za koji su tvrdili da je bio još u frgi i nakon toga je radio normalno punih 1000 km da bi opet počeo kenjat,tak da je sad opet na servisu!

black-rox:
Prve rolice i remen su trajale 15000km,a kasnije one od malossia oko 4000km,remen još i manje :icon_thumright:

replcnt:
hm, ja kad sam sad kupio malossi variomat nisam odma kupio rolice 6.1gr nego ostavio ove što su bile u starom variomatu, i samo su malo bile crne valjd od masnoće il ćega već, a imaju siguno jedno 5k  km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju