Općenito > Retro-skuteri

TMZ Tula (tulika)

<< < (2/2)

marracc:
S ovim bi se već dalo vozit:

STJELE:
šteta što si dao ciganu, ciganima se daje 5kn kad te žicaju, ali tako nešto NE, ali jbg šta je tu je, vjerujem da bi našao nekog luđaka koji bi ti dao masne pare za to bilo s papirima ili ne  :toothy3:

marracc:

--- Citat: stylingmaniac - 24 Siječanj, 2011, 20:03:56 ---šteta što si dao ciganu, ciganima se daje 5kn kad te žicaju, ali tako nešto NE, ali jbg šta je tu je, vjerujem da bi našao nekog luđaka koji bi ti dao masne pare za to bilo s papirima ili ne  :toothy3:

--- Kraj citata ---

A kad si klinac, onda nerazmišljaš tak o tim stvarima, malo pošeraviš neku kramu kaj si dobio đabe, zapali, i nema veće radosti onda... Još koji đir... ludnica...

maki 225:
Heh znam o čemu pričaš,mi smo kupili prvi motor u 7raz ja i kolega nisamo kupili cijeli tjedan jauznu i skupili 50kn za t12 al smo to ganjali....hhh

marracc:

--- Citat: maki 225 - 24 Siječanj, 2011, 20:11:24 ---Heh znam o čemu pričaš,mi smo kupili prvi motor u 7raz ja i kolega nisamo kupili cijeli tjedan jauznu i skupili 50kn za t12 al smo to ganjali....hhh

--- Kraj citata ---

Točno to... svaku kunu koju uspiješ skupit, da nekak starce samo zavaljaš kao za knjige ili neš...... :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju