Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R + base/midrace ?
wonderkid:
--- Citat: M!cko46 - 23 Siječanj, 2011, 22:06:12 ---Dr.evo +Yasuni R+19mmkarb+prirubnica str6+usis neki..i prenos nastelujes..
--- Kraj citata ---
bas si :omfg:
luna500rr:
--- Citat: ivanm - 23 Siječanj, 2011, 22:27:27 ---treba gađati najbolji remen, ni predug ni prekratak..
--- Kraj citata ---
Optimum je piaggio stari blok, ntt zip i to, 804x17,5, evo kako se mjenja na luni, teba samo deklo skinut :drunken_smilie:
Ja sam prvo stavio remen od novog piaggia, 814x18, al sam kupio polovan istrosen na 17,5mm jer nebih imao starta ni s 2mm podloskom :happy3:
Poslje sam nabavio 804x17.5 i on se bolji pokazao po pitanju ubrzanja al je krajnja nesto manja bila, neosjetno...
Aleks:
--- Citat: luna500rr - 23 Siječanj, 2011, 22:25:57 ---Ta plastika pase s kneza, kao i ventilator i plastika oko cilindra i filter zraka i...
--- Kraj citata ---
Neznam kako kod vas, ali s mog tajvanca ne paše nikako. Ja sam nazalost izgubio (neznam kako :toothy3:) svoju plastiku hladjenja sa cilindra i probao sam od adly fox masine i original minarelli i nijedna mi ne pase, ima bar 3mm lufta, nemoze se spojit. :-[
luna500rr:
Trebas obe plastike ili s minarellija ili s kineza, nemozes kombinirat jer vjerojatno ni kopcice nepasu :dontknow:
Aleks:
Moguce. :toothy3:
Probao sam sa adly fox masine obe plastike i ne pasu mi, neda mi se kupovat minarelli plastiku (kod venta) za probavat ako nece pasat. :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju