Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R + base/midrace ?
animatrix:
luna500rr je pricao da je dobio mozda 2-3kmh sa lc sekundarom na china masini.. to je pi*darija
Aleks:
ne govorim za china masinu bokte, gledam ako cu uzet minarelli blokove, da uzmem odmah LC jer ima duzi prijenos od AC-a (ne kineza, nego original minarelli)
M!cko46:
Dr.evo +Yasuni R+19mmkarb+prirubnica str6+usis neki..i prenos nastelujes..
luna500rr:
--- Citat: pajo - 23 Siječanj, 2011, 15:09:19 ---ima dosta njih koji ganjaju slabi mid na kineskim blokovima tako da bi ja probo zašto ne?
--- Kraj citata ---
Midrace na kini ide ko base na minarelliju/piaggiu, ja sam se uvjerio :toothy12:
--- Citat: Aleks - 23 Siječanj, 2011, 15:09:24 ---ona plastika koja usmjerava zrak sa venta na cilindar mi fali.
--- Kraj citata ---
Ta plastika pase s kneza, kao i ventilator i plastika oko cilindra i filter zraka i...
--- Citat: animatrix - 23 Siječanj, 2011, 19:11:40 ---luna500rr je pricao da je dobio mozda 2-3kmh sa lc sekundarom na china masini.. to je pi*darija
--- Kraj citata ---
To mi dan danas nije jasno, valjda skuter nije imao snage ili sam zabunom stari remen vratio (manje je dizao na variomatu), s minarelli lc sekundarom je prjenos duzi nesto vise od 9%... Revolucija je stigla kad sam stavio istroseni remen od piaggia, krajnja je porasla na 80 po satu, uz vitar bi 85 bi uvatila (do ispod mph slova sto je 80 prave :sex2: ), je da je jos tribalo dosta do dolje al bi ih nekako uhvatila :icon_biggrin:
Sranje je kad s kitom je dosta bolje vukla, al je krajnja 86,7 prave (slegnut s vjetrom u ledja) sto je malo s obzirom na 17,5 karb, malossi sport, variomat od generica, morini polutke i nikakav start... S minarellijom imam i start, a kad nadjem odgovarajuci remen imat cu i krajnje, vuce bolje naspram kine koda sam stavio neki kit ili spuh jaci ;D
ivanm:
treba gađati najbolji remen, ni predug ni prekratak..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju