Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr70

<< < (2/7) > >>

ERVIN:
hvala svima :D imam u planu malo svjetla promjenit i nabacit malo styling dijelova,a kad  bude boja skroz sj*bana onda nova boja :D

maki 225:
Ma i netreba boju dirat,samo malo ove između nogu vratit im sjaj i ako imaš prilike kupiti ovu prednju masku od usisa s novijeg godišta...Al i ovako je sve  :icon_thumright:

cona_rab:

--- Citat: ERVIN - 22 Siječanj, 2011, 20:11:11 ---hvala svima :D imam u planu malo svjetla promjenit i nabacit malo styling dijelova,a kad  bude boja skroz sj*bana onda nova boja :D

--- Kraj citata ---
super ti sr-ka  :icon_thumright: što ti je u planu sa svjetlima ??samo mi kombinacija plave i crvene nikako ne ide zajedno,ali to samo stvar ukusa  ;D
a di ti je nosač tablice  :toothy12: :toothy12:

ERVIN:
nema nosaca table,tablu cu stavit na blok ob tocak  :toothy3: bcd guzica x), led svjetla, angel eyes,koso tastatura..  :icon_thumright:                                                                                       

cona_rab:

--- Citat: ERVIN - 22 Siječanj, 2011, 20:52:50 ---nema nosaca table,tablu cu stavit na blok ob tocak  :toothy3: bcd guzica x), led svjetla, angel eyes,koso tastatura..  :icon_thumright:                                                                                       

--- Kraj citata ---
znam da nema nosača,sr-ka jednostavno traži da mu skineš nosač  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
vidim da si iz slovenije,kako tamo na tehničkim prolaziš s tablicom prišarafljenom na deklo,jer tu u našoj Rvatskoj ( :laughing7:)teško??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju