Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zadarski đir
S.W.A.T.:
ma vi ste obicna gamad...ka zvali ste me...a ja sam mora na pag...i znate da nemogu subotom...evo...ajmo sutra popodne isto tako...svi...di ocete...
pa cu ja nositi aparat i slikati...i btw moramo snimati i voznju...tj. moramo na moj ili x-ov staviti cameru pa da se ja i on vatamo kroz promet niz bulevar...
e dino, naranđa i cole...kad bi vi znali kako je fora kad ja i x idem sami dir...e to je voznja...a ne da se mora paziti na colu i matea...oce nesto napraviti...al aj dobro...
jel ko za sutra dir oko 3-4h??????
mrcina:
hej lav jebate blizu si vještice a i mene.
X-Thug:
--- Citat: S.W.A.T. - 01 Prosinac, 2007, 20:58:22 ---ma vi ste obicna gamad...ka zvali ste me...a ja sam mora na pag...i znate da nemogu subotom...evo...ajmo sutra popodne isto tako...svi...di ocete...
pa cu ja nositi aparat i slikati...i btw moramo snimati i voznju...tj. moramo na moj ili x-ov staviti cameru pa da se ja i on vatamo kroz promet niz bulevar...
e dino, naranđa i cole...kad bi vi znali kako je fora kad ja i x idem sami dir...e to je voznja...a ne da se mora paziti na colu i matea...oce nesto napraviti...al aj dobro...
jel ko za sutra dir oko 3-4h??????
--- Kraj citata ---
moram vidit u knjizici kad san sobodan...javin ti a ti meni ako ces javljat javi na 091 br jer san spusia mobitel kad san se vraca u zadar
BlackNaranča:
bilo je pre dobro, volia bi da odemo i sutra tj u dedilju ako cemo ici ali samo ako cemo svi ici...bilo di sve jedno meni, mozemo i do zagreba lol!
šteta swat sto nikada subotom nemoze ici kad smo svi slobodni...
a to da moras paziti na mene ili kako bi ja to protumacia (cekati me) moj motor ide brze od tvoga a jos nije ni upola razraden kao tvoj -.-
Punisher:
E kad se sitim dana na Aerox-u... :-X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju