Tehnički kutak > Garaža
VxR 2 glave
BigHabs VXR:
Slazem se stobom duje i evo odat cu vam cijena je 400€ za takvu masinu. U takvom stanju ja mislik da je to jebeno! Nova radilica plus semerinzi plus lezajevi bi me ispali skoro tolko.
robert:
--- Citat: BigHabs VXR - 18 Ožujak, 2011, 14:26:06 ---Slazem se stobom duje i evo odat cu vam cijena je 400€ za takvu masinu. U takvom stanju ja mislik da je to jebeno! Nova radilica plus semerinzi plus lezajevi bi me ispali skoro tolko.
--- Kraj citata ---
e to je fakat jebeno dobra cjena. to je oko 3000 kuna. pa ja sam svoju minarelli mašinu prodao za 100 eura manje a rabljena i mali defekt!
BigHabs VXR:
Eto :) bolje fkt nisam mogo proc
duje87:
Ja san za svoju s 9000km da 2800kn iteekako se isplati se jer samo radilica nova kosta skoro 2soma a blokovi 3800kn lezajeve ionako nemos minjat pa ti isto :icon_biggrin: A semerinzi su par kuna al nebitno sad svejedno se masina isplatila :icon_thumright:
BoLT3K:
--- Citat: divljak_007 - 18 Ožujak, 2011, 11:13:33 ---paše paše,i glavcina i disk i klješta :icon_thumright: ja imam na mašini od nexusa kotac i to sve od vxr-a :hello:
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se onda, mislio sam da će morati staviti zadnju od novog runnera. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju