Ostalo > Sportski kutak

SP rukomet 2011

<< < (4/6) > >>

eladio:
shiltac je odlicno primjetio, svaka cast francuzima, ali omeyer je uvjek bio ona prevaga..
kad momcad mrvicu i posrne on ih spasi, taman dok se ne konsolidiraju  :dontknow:

mi smo danas bili dobri..
ali ne mozemo igrat bez golmana.. da su bili prosjecni, danci bi isusili to je 100%   :angry7:

DvdAerox:
Nije da su ostali bog i batina nego smo mi losi..nhf, ali goluza i cervar nisu nikakvi treneri, oni ni nemaju autoriteta za trenirat te decke, vidjelo se kako je danas balic diktirao dali ce igrat ili ne, sam svoj sef, lac-u nemoze isto nista reci, mislim da je ta stara garda sita svega, jbg. a i nisu bas i preozbiljni, bit ce iz razloga sto nemaju neke pare bas od te repke, vise im se isplati igrat za klubove...

cosa_wp:

--- Citat: DvdAerox - 21 Siječanj, 2011, 00:35:09 ---Nije da su ostali bog i batina nego smo mi losi..nhf, ali goluza i cervar nisu nikakvi treneri, oni ni nemaju autoriteta za trenirat te decke, vidjelo se kako je danas balic diktirao dali ce igrat ili ne, sam svoj sef, lac-u nemoze isto nista reci, mislim da je ta stara garda sita svega, jbg. a i nisu bas i preozbiljni, bit ce iz razloga sto nemaju neke pare bas od te repke, vise im se isplati igrat za klubove...

--- Kraj citata ---

Nemoj tako daju oni sve od sebe Lac je danas igrao ko zvjer i dobio je batina samo takvih dobro su igrali dns Balića nije išlo ali vidjeli smo da i bez njega mozemo samo da su golmani obranili koju loptu dobili bi vrlo lagano i "bez" Balića uključe li se golmani u nastavku prvenstva moze jos biti svasta!

_r0bi_:

--- Citat: cosa_wp - 21 Siječanj, 2011, 00:43:10 ---uključe li se golmani u nastavku prvenstva moze jos biti svasta!

--- Kraj citata ---

...iz tvojih usta u bozije usi kolega  :laughing7:  :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
razlog zasto je omeyer najbolji golman jest sto igraci znaju igrat obranu i pokrivaju dobar dio gola tako da on prakticki samo jedan dio pokriva,dok nasi neznaju igrat obranu i primamo golove sa 12m i to nas muci godinama. dobar napad imamo ali ako oni pogrijese koji put,uvijek to platimo primljenim golom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju