Tehnički kutak > Tuning skutera
remen
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 03 Prosinac, 2007, 00:36:53 ---
--- Citat: phantom - 02 Prosinac, 2007, 23:54:18 ---pa koja je razlika kevlara od topa-a i malossija ?
--- Kraj citata ---
u kevlar materijalu nikakva
jedino u dimenzijama moze biti
--- Kraj citata ---
Kevlar remen nije remen napravljen od kevlara, nego "obicni" remen sa kevlarovim stapicima postavljenim okomito na remen kako bi mu pojacali cvrstocu. Sumnjam da u tim remenima ima vise od 2-3% kevlara.
A za razliku ne znam - ja koristim Malossi, mijenjam svakih 5000 km i to je to.
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2007, 13:27:22 ---
--- Citat: igor.sb - 03 Prosinac, 2007, 00:36:53 ---
--- Citat: phantom - 02 Prosinac, 2007, 23:54:18 ---pa koja je razlika kevlara od topa-a i malossija ?
--- Kraj citata ---
u kevlar materijalu nikakva
jedino u dimenzijama moze biti
--- Kraj citata ---
Kevlar remen nije remen napravljen od kevlara, nego "obicni" remen sa kevlarovim stapicima postavljenim okomito na remen kako bi mu pojacali cvrstocu. Sumnjam da u tim remenima ima vise od 2-3% kevlara.
A za razliku ne znam - ja koristim Malossi, mijenjam svakih 5000 km i to je to.
--- Kraj citata ---
ma znam da nije cijeli od kevlara, ne moze ni biti
al sigurno imaju istu shemu pravljena remenja, jedan sloj kroz sredinu i po zubcima onim dole prosarani kao sto si i rekao, te jedina razlika bi mogla biti u dimezniji
...ili ne :dontknow:
marin:
da se probam nadovezat,po vašem mišljenju nakon koliko bi bilo dobro mjenat remen tj koji su glavni indikatori istrošenosti remena,i kolko je to komplicirano promjenit?
neer:
ee mene zanima a koji ce im krc zubci
speed:
--- Citat: marin - 03 Prosinac, 2007, 14:53:33 ---da se probam nadovezat,po vašem mišljenju nakon koliko bi bilo dobro mjenat remen tj koji su glavni indikatori istrošenosti remena,i kolko je to komplicirano promjenit?
--- Kraj citata ---
gleda se sirina remena s gornje strane,dakle ne gleda se istrosenost zubaca,preporucljivo je mijnjat remen svakih 5000 km,a da bi ga promijenio moras skinut dekl i variomat i samo stavis novi remen i dekl i vozi dalje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju