Tehnički kutak > Tuning skutera

kymco agility 50 4t promlem oko startnog povecanja okretaja

<< < (3/5) > >>

Bruno16:
s federima kvacila samo dobivate odabir na koliko ce okretaja kretat. Nemaj oni veze sa krajnjom brzinom

agility-boy:
Pozdrav, znam da se kasno uključujem ali i ja sam imao isti problem s rolicama, stavio sam role čak od 4,6g ili tako nešto na svog agility-a 50 4t ..ugl  mašina se razvrtavala ko luda ali do 40km/h koja mu je ujedno bila i krajnja s tim rolicama..katastrofa e, bio sam kod jednog majstora koji mi je reko da uzmem teške rolice (7.5g) i kupio sam i one sportske oprugice koje napinju remen, stavit ćemo gore onaj feder koji da najbolje rezultate u kombi s rolicama.. dobio sam 3 u paketu...pa sutra možda to puknemo gore pa javim kaj je bilo  :dontknow:

Pis!  :frajer:

Bruno16:
ja osobno sam imao na zipu 4t malossi multivar sa 4,7gr i motor je isao oko 70. sad sam stavio polini 9 utega variomat i unutra 6x3,0gr i 3x4,4gr i motor mi ide 75.....nekuzim kako vam sa laksim rolicama ide losije nema logike

wonderkid:
fora je u tome sto je 50ccm 4t i nema snage po ravnom dok u nizbridici ide kolko ide,ako vam ide 70kmh po ravnom dok ste u uspravnom polozaju onda je to u redu i to je to,nema tu vise,sa aftermarket spuhom cete dobiti samo zvuk i mozda nesto malkice na performansama ako je serijski zastopan i to je to,jedino aftermartket variomat tu moze popraviti malo te kit dosta vise i to je to

Bruno16:
vjeruj mi na mom 4t sa jednom drugom kombinacijom utega ide do 80...samo vrti previse okretaja pa mi je zao masine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju