Ostalo > Chat house

cavrljanje ..

<< < (10/517) > >>

divljakusa:

--- Citat: Mr J - 13 Rujan, 2006, 23:19:52 ---ma on se nadao da neces moci voziti kako bi ostala i on te gledao i divio ti se, onda kao junak iza debelih naocala i imena Clark Kent skinuo sa sebe odjecu i pokazao se u punom sjaju popravivsi tvoj skuter i time pridobivsi tvoju blagonaklonost...

--- Kraj citata ---
popravljala sam sama skuter...i niko mi se nije divio!!! a da mi je doletio
i dao mi moju lulicu....puknula bi ga nogom u jaja da bi mu otpala...........

eladio:

--- Citat: divljakusa - 13 Rujan, 2006, 23:13:25 ---pa mislim...ak je vec maznjavo...onda je mogo i neki skuplji dio maznut...a ne moju lulicu..............smrcccccc

--- Kraj citata ---

cijeli skut  :toothy9:

divljakusa:

--- Citat: eladio - 13 Rujan, 2006, 23:25:18 ---
--- Citat: divljakusa - 13 Rujan, 2006, 23:13:25 ---pa mislim...ak je vec maznjavo...onda je mogo i neki skuplji dio maznut...a ne moju lulicu..............smrcccccc

--- Kraj citata ---

cijeli skut  :toothy9:

--- Kraj citata ---
da...i to bi mu bilo pametnije:-)

Mr J:
to je tesko otfurat da se ne vidi  :glasses2: :nono:
ma to joj je garant napravila neka ljubomorna frendica zato sto joj se decko zagledao u divljakusu...  :o
i sada ce od  lulice napraviti vibrator ... brm brm...

divljakusa:

--- Citat: Mr J - 13 Rujan, 2006, 23:28:20 ---to je tesko otfurat da se ne vidi  :glasses2: :nono:
ma to joj je garant napravila neka ljubomorna frendica zato sto joj se decko zagledao u divljakusu...  :o
i sada ce od  lulice napraviti vibrator ... brm brm...

--- Kraj citata ---
da bas...kad bi neka cura u toj skoli uopce znala kaj je lulica....mozda bi ju i iscupala....al prije bi pogledala da joj slucajno noktic nebi pukel....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju