Ostalo > Chat house

cavrljanje ..

<< < (36/517) > >>

divljakusa:
Al ni to nema nikakve veze sa mandarinama :)

Drnda:
upravo ih jedem  :laughing7: :laughing7:
salim se.. nema ih odavno.. sledilo se i sve propalo (ono sto je prezivilo mjesec dana kisa, gdje je propalo 80% )
kazem , ako si sada tako tuzna, dodji do mene, ja cu te utjesiti   :toothy12: :toothy12:
kazem ponovno, biti ce voca nadam se i ove godine, ako prezive ovu godinu, jer su stabla smrznuta bila par dana i sve se osušilo.. nadam se da ce prezivjeti stabla

Pupo:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2011, 23:00:57 ---mihice.. ja sam pitao maria zasto ne odemo do tebe, jer sam bio gore tjedan dana, ali on je ocito jako ljut na tebe.. toliko da ne zeli ni kawasakia u tebe kupiti...
a eladio... postani ohladio... ja sam rekao gdje sam poslao. pa nek se podijele.. jednostavno slao sam po cijeloj hrvatskoj pakete, i nisam mogao 50 paketa slati.. kutija je 10 kn, postarina je 40kn po paketu, znaci 50 kn po paketu.. samo u tome danu sam poslao 5 paketa...
u ovoj godini mozda bas vama zasja  :toothy12: :toothy12:

naravno podrazumijeva se da mogu i koji dan do vas navratiti...  ::)

--- Kraj citata ---

Jbt, ak si tak škrt za cure, onda bi mogo pomislit da voliš muške kad mihici nisi htio poslat mandarine

Drnda:
nije ni ona mene htjela u zgu ugostiti, pa makar na koju minutu  :'(

Pupo:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2011, 23:40:21 ---nije ni ona mene htjela u zgu ugostiti, pa makar na koju minutu  :'(

--- Kraj citata ---

nebi ni ja kad nis poslo mandarine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju