Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Benelli 491ST By BoosT -Comments :D

<< < (2/6) > >>

luna500rr:

--- Citat: BoosT - 18 Siječanj, 2011, 17:43:55 ---Benelli 491 ST i RR ja mislim da su radili morini masine kao kod mene a kod quatro novex je minarelli koliko ja znam...I beneli-a quatro novex ogulim po pravcu ko macku nemoze me stici nema sanse a ima ublizu konja ko ja koliko sam upratio..

--- Kraj citata ---

Novex ima kinesku masinu, kopiju minarellija kao na luni, cpi-ju, pedi, keewayju... I st i rr su mislim imali minarelli masine, ovako izgleda 491 s minarelli masinom:

enel:

--- Citat: luna500rr - 18 Siječanj, 2011, 19:22:41 ---Novex ima kinesku masinu, kopiju minarellija kao na luni, cpi-ju, pedi, keewayju...

--- Kraj citata ---

Ev covjek je sve rekao  :icon_thumright:. Imam ja taj novex ili neki kazu 49x, po meni najljepsi Benelli, al masina krs tako da nije cudo sto ga operes bez muke. Zato moja masina ide u smece, a minarelli lijeze gore  :toothy9:.

Morini masine su isle gore na 491 poslije 2003 godine, a do 2003 je isla minarelli. Mislim da nisam fulao godine  :drunken_smilie:

BoosT:
Wallkay @ Pa u tuning za sada sumnjam idem na neku kulturu tuninga i nemislim pretjeravati..Obojati plastike jednom veoma zanimljivom bojom o toj cu boji napisati kad pocmem...

Luna500RR @ da to je sa minarelli masinom kod mene je samim time drukcije deklo koliko se vidi na slikama pa i zracni filter kojeg sam razbio slucajno xDDD umjesto njega ide svakako gljivica :D

Enel @ Masina morini je stavljana do 2003 ko i minareli zadnja godina proizvodnje ovog benelli-a je koliko sam ja upucen 2003 a moj je napravljen 8.10.2002 god :D i na njemu je morini =) ublizu si bio :D

luna500rr:
Sumnjam da ide bolje od ovog s minarelli masinom, al onog s cpi masinom bi morao prelazit u svakom pogledu ako ti je imalo ispravan skuter :dontknow:

enel:

--- Citat: BoosT - 18 Siječanj, 2011, 22:41:22 ---Enel @ Masina morini je stavljana do 2003 ko i minareli zadnja godina proizvodnje ovog benelli-a je koliko sam ja upucen 2003 a moj je napravljen 8.10.2002 god :D i na njemu je morini =) ublizu si bio :D

--- Kraj citata ---

Hahahaha moguce je  :icon_biggrin:. Davno sam nekada ganjao te godine i historijat Benellia tako da sam malo zabrljao  :icon_thumright:.
Cudne su ove morini masine, sad bas gledam zvono, totalno drugacije nego npr kod minarelli ili piaggio masina  :drunken_smilie:.Al nije to bitno, vazno je da si ti zadovoljan i lijepo je krenuo projekt nadam se da ce se tako i zavrsiti  :icon_thumright:.

--- Citat: luna500rr - 18 Siječanj, 2011, 23:08:52 ---Sumnjam da ide bolje od ovog s minarelli masinom, al onog s cpi masinom bi morao prelazit u svakom pogledu ako ti je imalo ispravan skuter :dontknow:

--- Kraj citata ---

Znaci malo su superiornije minarelli masine od morini  :icon_scratch:?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju