Općenito > Propisi
Veliki problem - prometna nesreća
180RunNeR:
Jedino što tebi odgovara je da ti čovjek da cash na ruke...ako ode od svog osiguranja onda moraš i ti imat osiguranje...Ja sam imao sličnih problema...dao mi je čovjek cash u ruke i sve 5...ovako ako se jebe preko osiguranja gubi bonus...a tebe će jebat jer nemaš niš...
lopl:
--- Citat: kamikaza - 17 Siječanj, 2011, 21:33:56 ---nista od toga nemas osiguranje a to kaj ti je frajer reko da ce priznat krivicu...daj molim te bi ti priznao...
--- Kraj citata ---
Prizno bi zato što mi je susjed...al je reko da bi jedino da mu s police osiguranja uzmu, ne bi mi dao novce na ruke...
Kamba:
Ja bi ti jos kaznu sprasio na ovo sve! ::) vozis ne regan motor i jos bi odstetu! Svast!
lopl:
--- Citat: Miroslav Kamba - 17 Siječanj, 2011, 21:36:28 ---Ja bi ti jos kaznu sprasio na ovo sve! ::) vozis ne regan motor i jos bi odstetu! Svast!
--- Kraj citata ---
Gle, motor je nov novcat, vozio ga doma iz dučana....40 km/h i baš bio te sreće da mi on izletio. tak da...
ivanm:
tražiš nas da te savjetujemo kako da na ilegalan način pridobiješ materijalnu korist za sebe, to je kazneno djelo. Covjek te srušio i odgovarao bi prekršajno i čudi me da predlaže takvu glupost. Ako već želite izbjeći zakon, nek ti da neki keš i svak na svoju stranu, bog, bog. .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju