Općenito > Propisi

Veliki problem - prometna nesreća

<< < (6/9) > >>

3alfa3:
j#bo prodavaca koji ne osigura probnu tablicu

zmijavci:
izvadi probne rege..i reces da te udario ispred kuce.. :dontknow: :dontknow:

leto rox:
decki jel itko od vas imao slican problem? ocito nije. ja sam ovo ljeto imao bas isti problem motor bez papira, ja bez vozacke, ali ja sam zvao policiju i završio u bolnici, zato cu dobiti odštetu, a ti ako ti nije bila policija i ako nemaš ozljeda, sumljam da možeš lipe izvuci od osiguranja.

Kamba:

--- Citat: leto rox - 18 Siječanj, 2011, 17:59:12 ---decki jel itko od vas imao slican problem? ocito nije. ja sam ovo ljeto imao bas isti problem motor bez papira, ja bez vozacke, ali ja sam zvao policiju i završio u bolnici, zato cu dobiti odštetu, a ti ako ti nije bila policija i ako nemaš ozljeda, sumljam da možeš lipe izvuci od osiguranja.

--- Kraj citata ---
..ajd se ti prvo predstavi nama.. ::)
...o tome se i radi,što nije pozvao policiju odma..možda bi nešto i dobio,makar da ima za popravit motor...sad je gotovo...  :nono::icon_thumright:

filip190:

--- Citat: zmijavci - 18 Siječanj, 2011, 17:37:12 ---izvadi probne rege..i reces da te udario ispred kuce.. :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

zaš da čovjek ima sranja s murjom kad mu već ide na ruku? želi ti platiti popravak skutera i još mu murju pozoveš da plaća kaznu...  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju