Općenito > Propisi
Veliki problem - prometna nesreća
kloky:
keš uzmi ako ti da ako ne, pjevaj gibonni-jevu pjemu "i ovo mi je škola"
vjeruj nema drugog načina, istina on je kriv ali ti si još više kriv što si sa nereganim vozilom ušao u promet i lako šta nije regan nego nije plačeno niti osiguranje. meni je zao ali....
lopl:
--- Citat: cona_rab - 17 Siječanj, 2011, 21:41:18 ---ma kakva probna registracija,neće ti to proć
ako čovjek već priznaje da je kriv nek ti da pare na ruke i gotovo,samo ja mislilm da ćeš ostat praznih džepova :dontknow:
budi sretan da on ne ide na policiju jer bi ti onda naj#bo
ideja ti je propala u startu
--- Kraj citata ---
On ne želi na policiju jer bi mu oduzeli vozačku, imo je još par sranja prije i tak...
ivanm:
a i ti ju nebi vidio još godinama. Nek ti da lovu il idite na osiguranje.
massi:
pa da nebi on na policiju a ni tebi ne pase to ali on bi preko svoje police to jest preko euro izvjesca rjesio ali ti nemozes zato jer nije motor regan
tako da vidis sta ti svi govore ako ti da kes dobro ako ne morat ces popravljat sam motor
cona_rab:
--- Citat: lopl - 17 Siječanj, 2011, 21:44:33 ---On ne želi na policiju jer bi mu oduzeli vozačku, imo je još par sranja prije i tak...
--- Kraj citata ---
edit :NE znam točno što je bilo i što je,ali po zakonu si ti u prekršaju makar ti je on oduzeo prednost,znači da je sva krivica na tebi jer voziš neregistrirani motor bez vozačke,
probaj se dogovorit sa čovjekom nekako,ipak ti je susjed,
--- Citat: ivanm - 17 Siječanj, 2011, 21:38:24 ---tražiš nas da te savjetujemo kako da na ilegalan način pridobiješ materijalnu korist za sebe, to je kazneno djelo. Covjek te srušio i odgovarao bi prekršajno i čudi me da predlaže takvu glupost. Ako već želite izbjeći zakon, nek ti da neki keš i svak na svoju stranu, bog, bog. .
--- Kraj citata ---
ima pravo ivamm :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju