Tehnički kutak > Tuning skutera
kako pripoznat kvacilo
ivanm:
od malossi federa crni su najmekši..
M!cko46:
--- Citat: ivanm - 24 Siječanj, 2011, 14:00:53 ---od malossi federa crni su najmekši..
--- Kraj citata ---
A da te pitam kad se stavi onaj torrsion contrroler jel feder bude trvrdji?I da dal stavim crne federe na kvacilu i smanjim 6,5g na nekih 6g mozda 5,6 rolnice ,sve mi je serijsko kinez 4t ocu da mi krajnja ostane ista ma nek padne 2-3kmh a da dobijem malo ubrzanja..
formoz:
--- Citat: M!cko46 - 24 Siječanj, 2011, 14:25:19 ---A da te pitam kad se stavi onaj torrsion contrroler jel feder bude trvrdji?I da dal stavim crne federe na kvacilu i smanjim 6,5g na nekih 6g mozda 5,6 rolnice ,sve mi je serijsko kinez 4t ocu da mi krajnja ostane ista ma nek padne 2-3kmh a da dobijem malo ubrzanja..
--- Kraj citata ---
ne bude feder tvrdji, nego kod zakretanja polutki oni natezanje opruge sprecavaju ,odnosno omogucuju lakse klizanje, to umanjuje rupe u ubrzanju
ivanm:
bude feder kontrasta malo tvrđi da.
M!cko46:
--- Citat: ivanm - 24 Siječanj, 2011, 14:43:44 ---bude feder kontrasta malo tvrđi da.
--- Kraj citata ---
A sta mislis da na serijsko kvacilo stavim crne ili bijele sa laksim rolnicama i koliko je tvrdi centrali stim torssion cont?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju