Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Slideri za motore

<< < (4/7) > >>

BilyPiton:
ok  :icon_thumright:

sporkekgb:
Pozdrav ja sam stavlju sebi slidere na skuter da mi nebi pukle plastike medjutim kada sam pao bočno od udarca su svejedno pukle plastike i far.....  i sad sam doso na ideju da mi stavio opruge koje bi amortizirale udarac ...kaj vi miliste o tome ...evo vam skice.....  ovo bi trebalo predstavjati prednji kotač i vilicu a ovo crveno bi bile opruge....

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

I.D.I.O.T.:
plahnem te z bicem
kake opruge???  hiti se sa dezgra   :toothy12:

te-te-ac:

--- Citat: sporkekgb - 05 Veljača, 2011, 03:15:43 ---Pozdrav ja sam stavlju sebi slidere na skuter da mi nebi pukle plastike medjutim kada sam pao bočno od udarca su svejedno pukle plastike i far.....  i sad sam doso na ideju da mi stavio opruge koje bi amortizirale udarac ...kaj vi miliste o tome ...evo vam skice.....  ovo bi trebalo predstavjati prednji kotač i vilicu a ovo crveno bi bile opruge....

--- Kraj citata ---

pravi crash cage za motor ima opruge kak si ti to otprilike nacrtao.. samo za skuter cisto sumnjam da ce ti bit nesto bolje nego ovak bez opruga

Deny:
na ovog zdravka su slideri radjeni ovako: na ramu zavarene sipke za bmx-a(fresstyle) poslije uzet rizoma slider sa r-a odnijet kod togara i on je napravio isti takav samo od bijele plastike ,slajderi vrh odradjuju svoj posao,nemam bolju sliku pa ako se vidi

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju