Općenito > Generalno o skuterima
...alnaser sr 150 vald'..?!
_r0bi_:
--- Citat: CoK - 17 Siječanj, 2011, 13:40:50 ---sta ce ti cetkice kad imas kod coka za 100kn analser :toothy3:
--- Kraj citata ---
....hahahaha generacio kud se trpas :jerk: da ocu komplet onda bi trazio :laughing7: al ja ocu bit majstor i popravit ovaj sto nevelja lako uzet 100kn i kupit drugi......joooooooooooooooj Cok..... :icon_biggrin:
--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 17 Siječanj, 2011, 02:03:17 ---ja sam platil četkice i ležaj 90 kn....
--- Kraj citata ---
...prijatelju a di si lezaj kupio kaka trgovina :icon_scratch:
--- Citat: stefek - 17 Siječanj, 2011, 10:30:00 ---alnaser je za pičkice :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
...hvala Stefek :laughing7: :fingerr:
CoK:
ok, 50kn :toothy3:
pa ti ostane i rotor i kuciste i magneti da se igras majstora sljedeci put kad rikne :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: CoK - 17 Siječanj, 2011, 20:17:24 ---ok, 50kn :toothy3:
pa ti ostane i rotor i kuciste i magneti da se igras majstora sljedeci put kad rikne :laughing7:
--- Kraj citata ---
...ha ha ha kakav si ti mulj..cccc prljavi Cok igra prljavo :jerk: :jerk: :notworthy: :icon_thumright:
...al gene ako se budem odlucio za tu variantu imat cu te u vidu :icon_thumright:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: _r0bi_ - 17 Siječanj, 2011, 20:04:29 ---....hahahaha generacio kud se trpas :jerk: da ocu komplet onda bi trazio :laughing7: al ja ocu bit majstor i popravit ovaj sto nevelja lako uzet 100kn i kupit drugi......joooooooooooooooj Cok..... :icon_biggrin:
...prijatelju a di si lezaj kupio kaka trgovina :icon_scratch:
...hvala Stefek :laughing7: :fingerr:
--- Kraj citata ---
jedini di sam ga našel je bilo u Zg-u u strojarskoj.....na desno strani je dućan s lagerima, a imaš i jedan u maksimirskoj....lager centar tak nešto...odma posle maksimira i semafora na lijevoj strani....
_r0bi_:
--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 17 Siječanj, 2011, 20:36:30 ---jedini di sam ga našel je bilo u Zg-u u strojarskoj.....na desno strani je dućan s lagerima, a imaš i jedan u maksimirskoj....lager centar tak nešto...odma posle maksimira i semafora na lijevoj strani....
--- Kraj citata ---
...a sva sreca pa sam iz Zagreba :sad1: svejedno hvala :notworthy: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju