Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Stelovanje kineza i poliranje polutki??
M!cko46:
Mislio sam da nastelujem motor on je serijala ceo i mislim da mu stavljam topov remen malossi rolnice i federe kvacila,centralnu bih stavio neku pribliznu serijskog.On sad dobro ide pise 80 on to predje i sa gilerom pored isao na Runneru pise 83 iako lazu oba nekih 5-6kmh mada ja svakog 4t 50cc sam sabijao.Cak mi onaj u servis dje sam ga vodio kad sam ga uzeo kaze nisu neki ovo motori ali ovaj moj kaze jedan u hiljadu oni naprave da valja radi se o ovom http://www.sz-wholesale.com/uploadfiles/TT-125cc%20%20MOPED%20SCOOTER_%20MOTORCYCLE_%20DOT%20APPROVAL_282.jpg motoru zanima me ako neko zna za njega velicinu i tezinu rolnica,dimenzije kaisa..Sad bih ja volio da dobijem na startu pogotovo uzbrdo na krajnjoj mi vise ne treba jer bez kita se ne moze mnogo izvuci.Posto ne znam gramazu rolnica koji bi mi federi kvacila odgovarali da hvataju na razmaku izmedju 4000-7200 obr jer on ne moze nesto da vrti preko 7k nece.Sad kad bih smanjio tezinu rolnica za oko 2g jer bi izgubio dosta na krajnjoj?i jos jedno pitanje mi palo na pamet poliranje polutki ne znam dali bi to k**cu valjalo ali nekako bi mi logicnije bilo ako su glatki da ce remen prije spustiti ali ne sad neko preterano poliranje..to je moje misljenje..i centralnu jel bih dobio kad bi stavio bijelu malossi ona je msm 7% tvrdja..
M!cko46:
Niko?
Deny:
sa spyderom nemozes puno napravit,polutke nema smisla polirat (remen ih polira),centralni nepotrebno mijenjat neces nista dobit,a skini variomat i remen i vidi dimenzije ,federe kvacile mozes stavit bijele msm da bi oni bili ok
M!cko46:
Ma nisam kod kuce lako bi ja da jesam nego posto jos malo idem kuci mislio sam dok sam kod rodjaka da uzmem rolice itd,a jesi mislio malossi bijele?
Deny:
da
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju