Općenito > Maxiskuteri
Engage Galaxy 125
odin:
--- Citat: filiplatinovicz - 09 Prosinac, 2007, 21:57:17 ---i kymco agility 125 je izvrstan gradski skuter, a i nije tako mali te je u ciljanom rangu cijene... čudi me kako ti ga je Odin propustio preporučiti!
u Tvojoj situaciji, sigurno bih ga odabrao!
--- Kraj citata ---
u svakom slucaju, agility je dosta siguran i bezbrizan odabir :)
Nisam ga spomenuo, ogranicio sam se na ono sto je covjek spomenuo, ako treba, lako ja u svakom postu spomenem kymco :)
filiplatinovicz:
istina, agilitya je daleko od maxi skutera... no dovoljno je velik i udoban i za dalje ture, a čovjeku, koliko sam shvatio, skuter treba za gradsku svakodnevicu. iskustvo mi govori da je pritom uputno znati napraviti dobar kompromis... a pritom mi se agility čini izvrsnikm izborom. neću pljuvat po drugim kandidatima jer ih i ne poznam dobro, no vjerijem da je kvaliteta neosporivo na strani kymca!
Doomsday:
opa, dida, samo ozbiljne teme... oli te neko cjepija od spama... :zubo:
sad ozbiljno, možda čovik stvarno nema previše iskustva sa vožnjom po gradu, koja je to koljačina (bar u ST), i koliko znači imat agilniji i lakši skut za probijat se... :toothy3:
A možda se čovik ne želi probijat, nego vozit uredno ka i auto, nešto malo veće, a uživat samo u lakšem nalaženju parking mista... :icon_scratch:
U svakom slučaju, bar malo probe i iskustva vožnje određenog modela prije kupovine puuuuno pomogne kod odluke... :dontknow:
filiplatinovicz:
to svakako, prijatelju...
eto, ja nedavno uzeo vespu gt 200. dovoljno je velika i udobna i za vrlo daleka putovanja, a ipak relativno manja i živahnija u gradu od teških mrcina s debelim oklopima kao što su x8, x9, atlantic, burgman, mayesti, silver wing...
Doomsday:
GT, a... :zubo:
Nisi valjda uda PX-icu...? :toothy3:
Sad mo'š di oćeš... Ako moj kinez ne otkaže poslušnost, mogli bi se vidit na Plitvice kad zatopli... :headbang:
Znan da ćemo bar Gene, ti i ja doć... :icon_biggrin:
A lako bi moga i Izd... :frajer:
Pa nać neke sobe za prespavat jednu noć, da se možemo ka ljudi izopij.. :kusch: tija san reć nazdravit... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju