Ostalo > Foto, video, music...

Moj diplomski rad :P... prejeben video!

<< < (4/4)

kika:
kocka je prooo :icon_thumright: :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: marko209vx - 16 Siječanj, 2011, 14:59:52 ---hehehe ma nisam ja to radio, sta ti je :)
istina ovo mi i je struka, ali vise se to radi na racunarstvu, ja sam cista elektrotehnika...
ali shema je slijedece, napravi se kocka od ledica to nije problem. onda se spaja mikrokontroler na nju i njega programiras u C jeziku, a to je vec problem. Ovdje je po meni najmanje 200 linija koda. Problem je ovo isprogramirat, tj netko ko ima c u malom prstu ovo je pickin dim, a mikrokontroler i diode kupis gotove na netu.

--- Kraj citata ---

Hoćeš reći da je 200 linija koda puno za pisat?

luna500rr:
Nije ovo nikakav problem, samo valja imat zivaca, na ovom cudu ima 8x8x8 dioda, to je 512 ledica, sigurno ima i gotovih naredbi, a sama car i je u programiranju...

marko209vx:

--- Citat: Pupo - 16 Siječanj, 2011, 19:18:47 ---Hoćeš reći da je 200 linija koda puno za pisat?

--- Kraj citata ---
kazem da je za vecinu to veliki problem, jer ja a sigurno ni ti neznas cjeli C jezik. Za pravog programera je to lagano, mada i on im tu posla, jer ovako nesto isprogramirat nije samo lupat kod, treba puno probe i mozganja oko logike.

luna500rr:

--- Citat: marko209vx - 16 Siječanj, 2011, 19:44:57 ---kazem da je za vecinu to veliki problem, jer ja a sigurno ni ti neznas cjeli C jezik. Za pravog programera je to lagano, mada i on im tu posla, jer ovako nesto isprogramirat nije samo lupat kod, treba puno probe i mozganja oko logike.

--- Kraj citata ---

U tome i jeste car ove naprave, prvo podjes od lakseg, trcece svjetlo npr onda kombiniras dvi trake pa vise pa dvi dimenzije pa i trecu...
Programeri sigurno imaju neka predznanja i mnogo ce se lakse snaci od nas elektronicara, al neznaci da ni mi nebi znali sklepat stogod :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju