Tehnički kutak > Tuning skutera

visak ulja??

<< < (6/7) > >>

replcnt:

--- Citat: MARINO - 30 Studeni, 2007, 14:42:10 ---a hebes minareli,piaggio majka,nepoderive masine... :headbang:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

gumy:
gluposti, šta s minarellijevom mašinom ne valja??

SlowRider:

--- Citat: MARINO - 29 Studeni, 2007, 16:53:39 ---ustvari po njihovoj teoriiji ispada da ce motor zaribat ako ostane bez benge... :toothy12:
inace frend mi seljak zabunom ulio naftu u skuter,vozio se kratko i skuter stao,nije htjeo upalit samo,izvukli naftu,ulili ponovo bengu i nikome nista,uostalom ako netko ne vjeruje neka mi donese litru ulja i ja cu je pomijesat sa 10l i ulit u svoju kantu... :headbang:

--- Kraj citata ---

Ovo ti je istina sa naftom :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: gumy - 01 Prosinac, 2007, 12:20:39 ---gluposti, šta s minarellijevom mašinom ne valja??

--- Kraj citata ---

Neznaju oni za minarelli :evil6:

MARINO:

--- Citat: gumy - 01 Prosinac, 2007, 12:20:39 ---gluposti, šta s minarellijevom mašinom ne valja??

--- Kraj citata ---
nisam ja rekao da ne valja al tamo si napisao da si malo vise ulja stavio i odmah nece upalit,moje misljenje a i dokaz da su piaggio masine izdrzljivije,dugotrajnije kako hoces,ja sam u svog stalkera koji je bio 98.g ulijevao uz mjesalicu i mjesavinu,i benzin star 2 god i svasta je tu bilo,ulje nekada dvotaktol i nikad nista,jednostavno pali i vozi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju