Tehnički kutak > Tuning skutera
visak ulja??
replcnt:
bvaaahahaha, od viška sigurno neće zaribat, pa gdje ti tu logika, više ulja = bolje podmazivanje!!! nemre zaribat, ja sipam 4% ulja na 5 litara, to je 2 deca, a on znači pita recimo za 10% na 5 litara je 5 deci, to je ništ,iako malo više viška :laughing7: al ništa nesmeta, samo će dimit, ito bijeli gusti dim, iz iskustva :laughing7: :laughing7:
MARINO:
a seljaci ste,niste to nikad probali pa se serete,ulijevao sam masu puta 6,7 postotnu mjesavinu,i cak mi ni svjecica nije krepala a kamoli zaribao zato psssssssst...
replcnt:
--- Citat: MARINO - 29 Studeni, 2007, 16:39:13 ---a seljaci ste,niste to nikad probali pa se serete,ulijevao sam masu puta 6,7 postotnu mjesavinu,i cak mi ni svjecica nije krepala a kamoli zaribao zato psssssssst...
--- Kraj citata ---
POTPIS :icon_thumright: :icon_thumright:
MARINO:
ustvari po njihovoj teoriiji ispada da ce motor zaribat ako ostane bez benge... :toothy12:
inace frend mi seljak zabunom ulio naftu u skuter,vozio se kratko i skuter stao,nije htjeo upalit samo,izvukli naftu,ulili ponovo bengu i nikome nista,uostalom ako netko ne vjeruje neka mi donese litru ulja i ja cu je pomijesat sa 10l i ulit u svoju kantu... :headbang:
replcnt:
pa ja kad sam stavio novi cilindar i klip jedno 5 puta sam na 5L benzina stavljao pola litra ulja, da sjedne sve kak treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju