Općenito > Generalno o skuterima
Home made auspuh za male pare!
Nix666:
--- Citat: wonderkid - 14 Siječanj, 2011, 21:15:39 ---zanimljivo izgleda ;D ;D
--- Kraj citata ---
sve to izgleda ok
ali mislim da ako on složi bilo c30 bilo LV tt da mu se ne isplati ispod soma kuna zbog materijala
walkay:
--- Citat: Nix666 - 14 Siječanj, 2011, 22:15:52 ---sve to izgleda ok
ali mislim da ako on složi bilo c30 bilo LV tt da mu se ne isplati ispod soma kuna zbog materijala
--- Kraj citata ---
To ne znam, treba ga pitati, ali opet ako pogledas puno jeftinije ti izade na kraju! Gdje mozes kuptit spuh, poput C16, C20... za 1000 kn! :dontknow:
Nix666:
--- Citat: walkay - 14 Siječanj, 2011, 22:29:32 ---To ne znam, treba ga pitati, ali opet ako pogledas puno jeftinije ti izade na kraju! Gdje mozes kuptit spuh, poput C16, C20... za 1000 kn! :dontknow:
--- Kraj citata ---
c16 možda
ali reverse mislim da bolje kupiti novi
kažem da ne znam, treba se bolje rspitati
animatrix:
auspusi stvarno fino izgledaju, bilo bi dobro kad bi lik dao jednog za test da se usporedi sa originalom da znamo kakav je. preporucio bih mmaria za test :notworthy:
walkay:
--- Citat: animatrix - 14 Siječanj, 2011, 23:23:02 ---auspusi stvarno fino izgledaju, bilo bi dobro kad bi lik dao jednog za test da se usporedi sa originalom da znamo kakav je. preporucio bih mmaria za test :notworthy:
--- Kraj citata ---
Nije opce problem nabaviti, samo pitanje tko ima toliko novaca za test! Nije to igracka, vidi se da on to kvalitetno radi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju