Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: SPecial - 15 Srpanj, 2011, 12:49:30 ---Kiza,pa zar od urbanog trkaca sa malossi radilicom radis kezualca ili svakodnevca?
--- Kraj citata ---
spec aj si odi na koju stranicu prie,radim i brutalka za kurčenje i preseravanje da mogu reč da na njemu imam sve MALOOSI i zdravka da s njim odem na misu,eventualno krug po kvartu,s tim da sam ovih dana u boljim odnosima za ZDRAVKOM.....
fatty ja mislim na tvoju W sa SR 150 stock :laughing7: a ne na nikakve gulaše i đuveđe,mada sam skužio da nju original W ima na piku da je Mcdonaldsa girl!al to je jedina stvar s kojom se s njim ne slažem :laughing7:
hvala na informaciji,jbte stalno navečer kad pretjeram s colom i ne mogu zaspat odem i satima čitam te stare svađe iz 2007-08 i svako malo neš novo iskopam....slobodno ak neš još imaš u rukavu od old skul SS-a baci mi tu...
hvala ghost na pohvali,ipak sam ja perfekcionista koji se ne želi rastat s nofcima :toothy11: ja barem to priznam,al 99% foruma je takvo i kad im to nabiješ na nos odma šta,.ebi se jajaro,smrdi ti pivo iz usta...mićo dobro si rekao,da žbidelj izvadim iz šupka nekog fatmana opet mi se ne bi gadio :frajer:
da se vratimo na project...
jutros sam doživio najbolje buđenje (mislim na ono bez Blowjoba),probudio me oko 9:30 h mob,zove bratić da je stigo i u kvartovskoj birtiji sjedi i donjeo djelove......ustanem se,obavim jutarnju higijenu(kod nas u kvartu jutarnja higijena obuhvaća samo pišanje) i odem do birtije....sjedi bratić,2 vrećice pored njega u jednoj veliko iznenađenje - cijeli volan bureka sa sirom aka 4 trokuta) i 2 tekuća jogurta od 0,5.....a u drugoj ovi glupavi piaggio spare parts :laughing7:
ubili bureke i kafe(sa kim piješ kafu jutarnju,a brate glupe li pjesme),ostavio mu jednu europsku novčanicu zelene boje....premda je zelena,ipak mi je ona roza najdraža....slike pristiglih djelova i kalkulacije stavim kasnie!
SPecial:
Ma gle,uz duzno postovanje,na cilindru kojeg lickas velikim tiskanim slovima stoji "MALOSSI",isto tako,na njemu je i flanđa od auspuha malossi,nakon toga tu je i radilica sa ravnim zubima,a posto nisam vidio distancer i posto su vec dvije stvari gore malossi,zakljucujem da je i ta stvarcica iz malossi grupacije. I sta da onda ja zakljucim?
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: SPecial - 15 Srpanj, 2011, 18:47:03 ---Ma gle,uz duzno postovanje,na cilindru kojeg lickas velikim tiskanim slovima stoji "MALOSSI",isto tako,na njemu je i flanđa od auspuha malossi,nakon toga tu je i radilica sa ravnim zubima,a posto nisam vidio distancer i posto su vec dvije stvari gore malossi,zakljucujem da je i ta stvarcica iz malossi grupacije. I sta da onda ja zakljucim?
--- Kraj citata ---
pa zaključit da je maška od brutalka....i piše se maloosi btw.....na zdravku je maška još gore,premda i ona mora dolje zbog zamjene selena.....
danas ništa od radova na zdravku,poslikat ću samo pristigle djlove jer sam od jutra na nogama i odradio sam hrpe sitnih popravaka,prodo fajn djelova,stavio na 2 skutera blokade,spremio 2 350kn u džep,organizirao privat meat za večeras sa ekipom tak da će mi ostatak ovog dana proć onako kako i svaki friday treba izgledat...
B.E.R.O.:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 15 Srpanj, 2011, 18:55:10 ---organizirao privat meat za večeras sa ekipom tak da će mi ostatak ovog dana proć onako kako i svaki friday treba izgledat...
--- Kraj citata ---
Waoooow!!!
kiza-iz-kvarta:
svi DIJELi su poslikani....samo za flomu i joku aka čoeče županjce - da,da sve novo :headbang:
sad proračuni i kalkulacie....remen+micro remen=350kn,selen-200kn,4 pixne aka ulošci motora - 60 kn(15kn kom) i guma što spaja airbox sa plastikom na rami - 80kn.......laganih 700kn....zbrojimo sa dosad nakupljenih 13 kila i dobijemo 13 700kn...još trebam uzet sve nove 3 sajle(glavnu do razvodnika,sajlu gasa i sajlu ulja) i usisnu granu aka prirubnicu....
budući da sam za vikend prebukiran jer mi se nakupilo skutera od ekipe (stalnih mušterija i urednih platiša,naravno nisu iz ZG jer dečki odmah plaćaju i ne jebu se za kunu :confused5:) od zdravka&brtualka ništa prije ponedjeljka...a i zvao me MUŽ bockey kaže da je završio u bolnici,tak da briem da neću ni ići na motorijadu...osim ak tamo ne bude iggy sb,gamy....gogo,karlo,laky i ostali me ne zanimaju....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju