Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (130/148) > >>

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: firkefica - 03 Ožujak, 2017, 15:43:07 ---dancek je uzeo novog...

--- Kraj citata ---

yep, al pošto su frendovi lako moguće da je Lux proslijedio tog mhr-a Gokyu  :icon_thumright:

Markane Zdravko ostaje u oem mat sivoj 121 sa carbon look detaljima i moram uzet 2 nove maske u toj oem boji za njega (strah me pitat efza kolko će to bit love), a fxr će bit bijelo-crvena kombinacija aka Nintendo replica  :icon_biggrin:

izabran puž za fxr-a, odrađeno pretpranje jer je baš bio zapušten, al najbitnije nema lufta na prihvatu za kmh sajlu,zubi uredni i čahura nije hrđava iznutra

Nakon pretpranja puž prebačen u teglicu s "kiselišem", dok se puž natapa, iz naftalina izvađena i očišćena oem stock vilica koja je trebala bit na Zdravku al spletom sretnih okolnosti sad će ić na fxr-a  :headbang:

Tiho:

--- Citat: walkay - 03 Ožujak, 2017, 14:49:22 ---Hahaha, tko je bio prvi vlasnik?

--- Kraj citata ---

Pošto ste napravili sagu oko auspuha da se ja nadovežen...auspuh je kupljen novi u Promota u Trogiru od strane jednog nadobudnog gradskog racera koji ga je stavia na standardnog Runnera bez ikakvog podešavanja...vidno razočaran nakon kratkog vremena ga skida i stavlja na policu...ja u to vrime počea slagati SKRa za PH,dobijem drugi MHR auspuh u lošijem vizualnom stanju mukte od prijatelja a njemu prepuštam kupnju ovog sagaša...kod njega nikad montiran,isto leža na polici da bi ga ja nakraju oglasia na Njuškalu...

Na svakom tom Malojzi auspuhu pukne donji nosač selena,tako i na ovom sagašu...
Žolte baci oko na svom,tamo je to kvalitetno zavareno...

kiza-iz-kvarta:
Tiho asu jel slaže ko kod vas u Trogiru kakve BB turpije ili ste se svi prebacili na supermoto  :icon_biggrin: jbte kad se sjetim 2005/06 kod vas je bilo leglo BB nabuđenih mica i nikad neću zaboravit curu koja je tad ispaljivala preko čiovskog mosta na zelenom dragsteru 180 sa 25-icom i e13 gljivom  :love4: bez brige nije bila Ivana Š.(30)

Tiho:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 03 Ožujak, 2017, 18:33:53 ---Tiho asu jel slaže ko kod vas u Trogiru kakve BB turpije ili ste se svi prebacili na supermoto  :icon_biggrin: jbte kad se sjetim 2005/06 kod vas je bilo leglo BB nabuđenih mica i nikad neću zaboravit curu koja je tad ispaljivala preko čiovskog mosta na zelenom dragsteru 180 sa 25-icom i e13 gljivom  :love4: bez brige nije bila Ivana Š.(30)

--- Kraj citata ---

Zadnje 3 godine radim po terenima van HR tako da nisan u toku sa novim klincima al mislin da je to umrlo kad smo mi odustali od PHa.
Prije 9 godina je prijatelj koji je proda ovaj Saga auspuh ima još 3 MHR auspuha i 3 SPa 180,2 su bila zadnja godina 2003.-a.Dragster o kojem pričaš je prijateljev,kasnije je ima stroker radilicu sa nakopanim cilindrom nabrzaka...jako dobro je iša al sve to pada u vodu na prvom zavoju ahahahhahahaha...
SRAD još uvik ima svog SP-a za PH,mislin da je zadnji put upaljen prije 5 godina LOL

Današnji klinci sa Ribnjaka odma pucaju na T-Maxa,Big Bore drljačama se ne bavi niko...

walkay:

--- Citat: Tiho - 03 Ožujak, 2017, 18:15:43 ---Na svakom tom Malojzi auspuhu pukne donji nosač selena,tako i na ovom sagašu...
Žolte baci oko na svom,tamo je to kvalitetno zavareno...

--- Kraj citata ---

Donji nosac je bio rezan, a nosac je savijen u L ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju