Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (117/148) > >>

kiza-iz-kvarta:
EVO da se javim iz zemlje safari  :hello:

SP-e nije zahvatila poplava kao ostatak Slavonije i nije ih odnijelo  :icon_thumright: Rugašević je i dalje ON, tu i tamo uskočimo u nekog SP-a (vozim šta užicam), a i promijenili smo i sponzora  :headbang:

EdoSP:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Svibanj, 2014, 16:26:04 --- a i promijenili smo i sponzora  :headbang:

--- Kraj citata ---

Nadam se da je djevojka dala vise nature, nego materijalnih vrijednosti.  :icon_biggrin:

kiza-iz-kvarta:
pozdrav ekipa :hello:

sve je na prodaju, fali mi love za novu pilu;

http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/yamaha-yzf-r1-1000-cm3-oglas-12384437

kad kažem da mi treba lova znači da mi treba cash, ne treba mi smeće iz garaža i nusprostorija!sajle od lifta & dabrovi brkovi također nisu IN!

ukoliko još postoji netko na ovom forumu tko se ima namjeru rastat s nofcima za fansy BB dijele, neka me slobodno kontaktira  :icon_thumright:

znači sve je na prodaju, od kompleta mat sivih maski 121 sa carbon look detaljima, komplet bijelo-plavih maski,uredne rame iz 2003,neotvarane maške od Zdravka sa stvarnih 13 500km ,novog polini speed controla i multića,jollya 172,onih Narxovih blokova,support arma BGM,RS 24 i sve ostalog što se spominje u temi! Maloosi f32 vilica sa diskon je prodana!

MOLIO BIH DA ME KONTAKTIRAJU SAMO ČLANOVI KOJI IMAJU CASH I MISLE SE RASTAT S ISTIM! UKOLIKO DOTIČNU R1 KUPI NETKO PRIE MENE, SVE SE POVLAČI IZ PRODAJE I NASTAVLJA ČEKAT NEKA BOLJA VREMENA :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
u ovih mjesec dana od kad sam oglasio da je sve na prodaju uspio sam prodat samo BGM support arm Black-roxu, serijsku radilicu i prazne blokove od sp-a  :angry7:

Sve je i dalje na prodaju  :icon_thumright: stoga ako imate novaca i imate volju se rastat s njima za NOVE i probrane BB dijele slobodno me kontaktirajte, neću vas otrest  :icon_thumright: otrest ću samo one koji napišu riječ ZAMIJENA!

Najviše bih volio da netko dođe s kombijem i natovari sve to i vozi!

prodajem i yamahu R6 iz 2006 u odličnom stanju za bilo kakvu realnu ponudu u cashu!

DeLUX:
E el moze ZAMIJENA za kamion adventskih vijenaca, svijece na 50% izdrzat ce jos druge godine. Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju