Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
Gilera_Vk:
pa di mi je pamet bila, koje sam pare spiskao na jbn brtve ... de reci kako pravis one silikonske
steeef:
odlican posao,izgledaju kao orginalne iz zg TuningFromTetrapak (zg TFT) factory,dimenzijom pogotovo,precizno u stotu mm..
da li razmisljate o serijskoj proizvodnji orginalnih TFT brtvi za sve tipove motora?niskobudzetno i nadasve fantasticno rjesenje,dostupno odmah..
moze i meni jedan primjerak za spejsovani drakkster?
Grale:
Šta ja znam, bolji mi je tetrapak od mlijekafrombregov s 0,9% mm.
Jesi i ti pohađo večernju školu tetrapak tuninga u zg?
ljubo46:
bolji je tetrapak Dukatfrompunomasno jer odmah imaš podmazanu brtvu...radim tamo pa znam... :rofll:
mogo bi možda nabavit tetrapaka za masovnu proizvodnju...al to ce da košta... :laughing7:
kiza-iz-kvarta:
@ Zlatko 70 - silikonske brtve će se pravit od materijala iz Creep foldera :icon_biggrin:
@Marko 180 - druga strana tetrapaka je ostala netaknuta :icon_thumright: sinko adresa!
@Andrej 50 - sve na ovom forumu što je fromZbregov (uključujući i teoriju da 2T ulje daje vrhunske rezultate kad se ulije u auto) mora valjat, tako da nimalo ne sumnjam u tvoj izbor!
@Ljubo 70 - naravno da sam zainteresiran, preračunaj kolko meteri sajle od lifta ti treba za tetrapakove i trgujemo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju