Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
Grga 2020vT:
Ovo kad se zgotovi će bit do jajcof:)
kiza-iz-kvarta:
a šta ja znam :dontknow: mislim dobar je onaj polini EVOgulin usis što sam uzeo za Brutalka, al nekako mi je bolji ovaj najnoviji polini big EVOgulin :glasses9:
naravno da sam i njega morao uzet NOVOG za kolekciju :icon_thumright:
EVO kako to izgleda kad stanu jedan pored drugog;
kao što možete vidjeti iz priloženog, polini big EVOgulin nema graničke lamelica i vidno je veći od običnog EVOgulina,te ga se ne može uvalit u blokove koji nisu prethodno prošireni i obrađeni za taj usis, dok ovaj obični EVOgulin usis nema potrebe za turpijanjem blokova :icon_thumright: šta ti je, klizne unutra ko ja u Idu P.(33) :love4:
Grale:
S tim big EVOgulinom je sad frisko ubrana gljiva must have :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Grale - 17 Srpanj, 2013, 12:39:55 ---S tim big EVOgulinom je sad frisko ubrana gljiva must have :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesi možda sumnjao? :icon_biggrin:
šta ti je, pa nisam se bezveze stiskao cijeli vikend u Lici sa ostatkom obitelji Rugašević (Ivom i Drndom za one koji nisu upućeni), pa da moram kao prosječni tjuner (opet ccc :kenjkenj: ) okolo žicat lyyysičarku ili molit dobre ljude s foruma da mi udijele istu :angry7:
ja sam si piknuo ove fansy dijele, Drnda će Vuletića uložit u bojanje stalđe, a Ivo je izgorio ko CIKA dok nam je išao po kifle u pekaru, sve su mu uzeli jer je fakin student, jadniku je jedva ostalo za kutiju crvenog Yorka i kako stvari stoje momak trenutno nema ni za kisik :drunken_smilie:
2 Drnda - na idućem vikend styyyskavcu ti ideš u pekaru!
kiza-iz-kvarta:
umalo zaboravih ono najbitnie! i samo za sve moje osiromašene prijatelje s foruma, koji će najvjerojatnie ovakvu stvarčicu posjedovat POLOVNU za jedno 5-6 godina nakon što obiđe čitavu državu i sahrani nekolicinu radilica, termogrupa, a najvjerojatnie i poneki par blokova! velika je vjerojatnost da se za ovakvu KB glavu neće dat Vuletić, nego sajle iz lifta,drvene stražarnice iz JNA ili nešto od ostalih sredstava trgovine na ovom forumu :icon_thumright:
i odmah da vas razočaram, postojeću maloosievu glavu na Brutalku ću radije hitit u smeće, nego li je prepustit nekom osiromašenom forumašu :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju