Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (93/148) > >>

209:
Ja kod sebe na SP-u imam celjusti od VX-a u koje sam stavio plave plocice od vespe GTS 250. Duplo veca povrsina kocenja i bolja plocica od one male kockice za sp-a koju i kad kupis od malosija je gola kurcina dok ova original piaggio za vespu koci da se zaseres.

Zadnja kocnica mi koci ko da imam hidro rucnu za drift na skuteru.

igor.sb:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 09 Siječanj, 2013, 20:41:31 ---Iggy ovo mi nikako nije jasno što si napisao za debljinu diska  :dontknow:

jer vidim da su u SRT-u to odradili bez beda  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jel ima slika sa SP celjustima?

ne kazem da je malossi 5mm, niti da nije 5mm, ako je onda turpija mora raditi, celjusti/disk

--- Citat: Grale - 09 Siječanj, 2013, 20:14:11 ---Jel to onaj kojeg štef vozi u oktaviji okačenog o retrovizor? :laughing7:

--- Kraj citata ---
da, a van auta ga nasi kao flavor flav sat

:zubo:

steeef:
jou jou maj nigga bro igoriiiiiina...s'ap?btw mozda ode disk uzkoro,samo reci na pm kolko para komad a kolko oba ;)

ne stane 5 mm disk u sp kljesta osim ako nisu fasovala od turpije.

ancoo:
Ja jako dobro znan da san skinija disk 240mm serijalu s glavcine od X9 250 evolution i nakalemija na glavcinu DD 180 2T

kiza-iz-kvarta:
EVO da vam javim što se poduzima u vezi Zdravka!

Na red je došlo skidanje poklopca hlađenja! razlog je jednostavan kao i na svakom SP-u kojeg sam posjedovao; ULJEZ aka termostat ide van, jer mi se još davne 2004 zgadio kad je zašteko na +30 i otopio mi poklopac na onom djelu gdje nasjeda na O-ring kod svjećice  :angry9: tako da bez obzira na stupanj očuvanosti termostat must GO HOME  :headbang:

Ovako izgleda glava od PEŽOA koja od prvog dana pliva u antifrizu  :peugeot:

nažalost, to se ne može reć i za šarafe koji drže poklopac glave, te vam moram priznat da sam razočaran u žabarski izbor kvalitete šarafa  :angry7:

naravno da mi je bilo ispod časti uzet kist,krpicu ili nešto treće da krenem u borbu protiv hrđe,kamenca i ostalih suvišnih supstanci nataloženih na šarafima  :icon_biggrin: četvrti šaraf nije izgledao tako da je on završio kod susjeda na krovu!

15kn/komad, pa ti budi fraer i naslikavaj se na francuskim poluproizvodima :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju