Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (90/148) > >>

Infernus:
E Kiza, dobar mi je ovaj SP al sta ja znam, bolji mi je od Svena AKA 209.  :dontknow:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Infernus - 29 Prosinac, 2012, 12:04:01 ---E Kiza, dobar mi je ovaj SP al sta ja znam, bolji mi je od Svena AKA 209.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

potpis

BoLT3K:
ŽGARAVIČAR.

209:
Vidim brutalko je jos uvijek u bijelo plavoj kombinaciji. Sjecamse 2008. kad sam ga natezo tu po ulici...iso je tad ko gluha svinja sta je je

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 209 - 29 Prosinac, 2012, 16:59:08 ---Vidim brutalko je jos uvijek u bijelo plavoj kombinaciji. Sjecamse 2008. kad sam ga natezo tu po ulici...iso je tad ko gluha svinja sta je je

--- Kraj citata ---

trebao bi ić još bolje ;) prikupljeno je još dosta zanimljivih stvarčica  :icon_thumright: uglavnom polovnih, jer si ne mogu više kupovat SVENOVO  :laughing7:

nastavljamo sa Zdravkom!

od jednog člana je kupljen karb delorto 25mm za 350kn, a od jednog frenda sam dobio na poklon ubijeni maloosiev usis, pa ću to čim zatopli probat prenaštelat!

Da mi je netko rekao ovo ljeto; Kiza i ti ćeš kad-tad nabuđivat svog Zdravka sa polovnim dijelima, Tha God će te kaznit jer se konstantno podsmjehuješ i izruguješ forumskoj sirotinji, najvjerojatnie bih ga pogodio čikom ili udario šakom  :angry9:

DA... priznajem da nemam za kisik i da ću ovu recesijsku 2013 i ja morat odradit tuning akcijama u duhu ovog foruma; Pojest g#vn% da ne ostaneš gladan  :icon_thumright:

btw jel ima neko za donirat zadnje pločice za SP-a 180???mogu imat i 2mm ferode na sebi, bitno da je džabe  :headbang:

stay tuned

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju