Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (79/148) > >>

skipper_2t:
kiza znas li mozda koliki je razmak rupa na prednjem disku od zdravka?ili ako bi moga samo izmirit ako ti nije problem  :icon_thumright: inace projekt je strašan!

giannelli:
procitao sam temu from skreč. u par navrata se spominjao i durovnik, negdje tamo prije nego sto su se kupila nova klijesta za spejca sam se umorio i mislio prispat malo, al sam nastavio dalje sa temom jer je stivo zanimljivo i feeling je kao da pratis projekt o nekom autu, samo OEM se kupuje nista manje. svaka pohvala... ali nesto mi nije jasno...

naci ovo je drugi zdravko? brutalko maljosi se prodo? imas ti tog runnera uopce ili samo dijelove trgujes? sto bi sa onim diskom prije maljosi? jel se trguje s njim?

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: giannelli - 04 Kolovoz, 2012, 17:28:12 ---procitao sam temu from skreč. u par navrata se spominjao i durovnik, negdje tamo prije nego sto su se kupila nova klijesta za spejca sam se umorio i mislio prispat malo, al sam nastavio dalje sa temom jer je stivo zanimljivo i feeling je kao da pratis projekt o nekom autu, samo OEM se kupuje nista manje. svaka pohvala... ali nesto mi nije jasno...

naci ovo je drugi zdravko? brutalko maljosi se prodo? imas ti tog runnera uopce ili samo dijelove trgujes? sto bi sa onim diskom prije maljosi? jel se trguje s njim?

--- Kraj citata ---

čestitke na trudu što si od nule čitao moj project (tak je i meni bilo kad sam zimus čitao Svenov project o onom famoznom VXR-u 209)  :headbang:

Zdravko je od samog početka jedan jedini (budimo realni; pa ne moš baš svaki dan iskopat Zdravka  :dontknow:)

Brutalko je postao donator organa, al i on je tu negdje  ;D

Šta ti je, pa normalno da ga imam, drugo ime mi je SP 180, sve što sam dosad kupio od dijelova je kupljeno samo za njega znači nikakve preprodaje nisu u igri, buxam dijele na hrpu i kad nabavim i zadnju sitnicu za njega onda se bacam na slaganje  :glasses9: najveći problem je što svako malo na SC-u,SIP-u ili SA-u uočim neku erotiku i to mi odmah postane MUST HAVE  :happy6:

WaveFromBraking Disk , kojeg ja zamjenio onaj maloosi owersize disk, je još uvijek kod mene i nikad nije zakočeno s njim  i ak bi neko dao 300kn za njega lako se dogovorimo!

imal još kakvih nejasnoća ? :icon_scratch:

giannelli:
žao mi jedino brutalka, sto je jedino bolje od zdravog sp-a? trkači sp.  :glasses9:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: giannelli - 04 Kolovoz, 2012, 19:23:47 ---žao mi jedino brutalka, sto je jedino bolje od zdravog sp-a? trkači sp.  :glasses9:

--- Kraj citata ---

sve u svoje vrieme  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju