Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (73/148) > >>

neuromaniac:
konto sam uzet novu a neznam di mogu kupit  ,
 al kako da saznam dali paše ta sa neosa a i kod mene su razjebali skroz onaj dosjed za cilindar bravice

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: neuromaniac - 08 Srpanj, 2012, 20:46:36 ---konto sam uzet novu a neznam di mogu kupit  ,
 al kako da saznam dali paše ta sa neosa a i kod mene su razjebali skroz onaj dosjed za cilindar bravice

--- Kraj citata ---

kontaktiraj Efz-a  :icon_thumright:

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289801765702048&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_DNA50&category2=CAT%3ACAT_ERSATZTEILE%3ACAT_ERSATZTEILE_SCHLOSS

neuromaniac:
hvala kiza  :icon_thumright:

kiza-iz-kvarta:
nastavljamo s projectom u istom tonu  :confused5:

kupljen NOVI whoopdiscfrommaloosi od 250mm, uspješno je zamjenio onog  "recesijskog" wave Brakinga 220m  :glasses9: sad mi preostaje čekati da se na Sipu pojavi Brakingov dištancer koji se montira na serijske vilice (ista je shema za one stare USD i za one novije teleskopske SEBIAC-ove), jer trenutno ga SIP-ovci nemaju on stock....a kojekakvi isturpijani flahovi umjesto fansy pripadajućeg dištancera na Zdravku nemaju šta tražit  :icon_thumright:

mhr-team:
a šta ja znam kiza... lijep mi je ovaj maljosi disk, ali mi je s6r/t ljepši jer ga ja imam  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju