Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (69/148) > >>

2TDottore:
de si kupil to.kolko cepa?

oduviek sam imal problema sa losom brenzom ovo je rjesenja za sve moje probleme  ;D

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 2TDottore - 04 Srpanj, 2012, 21:36:06 ---de si kupil to.kolko cepa?

oduviek sam imal problema sa losom brenzom ovo je rjesenja za sve moje probleme  ;D

--- Kraj citata ---

nisam još, al ozbiljno razmišljam da razveselim Zdrafka s tim PM-ovim ručicama kočnica, pa čisto me zanima da li je netko to već sebi piknuo na runnera pa da kaže svoje dojmove! cijena je nekih 100 evra za obje za SC-u  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Srpanj, 2012, 21:40:42 ---
nisam još, al ozbiljno razmišljam da razveselim Zdrafka s tim PM-ovim ručicama kočnica, pa čisto me zanima da li je netko to već sebi piknuo na runnera pa da kaže svoje dojmove! cijena je nekih 100 evra za obje za SC-u  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ako ces stavljat da to samo stoji i da nicem ne sluzi ko njemeci kad nabacaju par soma € na scoot i vode ga na izlozbe onda ok
ali ako mislis da ces nesto popravit s tim grdo se varas, imas i od stage6 isto g#vn%  :icon_thumright:

--- Citat: 2TDottore - 04 Srpanj, 2012, 21:36:06 ---de si kupil to.kolko cepa?

--- Kraj citata ---

ne, ne, ne, ne, nisu tvoje kocnice lose samo imas prebrzog runner-a  :icon_tongue:

kiza-iz-kvarta:
rečeno - učinjeno  :icon_biggrin:

kako bi moji Zdenkići rekli; Isste Kiza čoeče, uzeo si gadne štelujuće ručice kočnica od PM-a  :icon_tongue:

da bi završio pitanje kočnica na Zdravku nedostaju mi još samo pleteni lajtunzi from Spiegler i Brakingov dištancer za disk od 250mm (koji disk sam uzeo, otkrit ću vam uskoro kad ga montiram na felnu i poslikam)  :jerk:

zadnji disk je novi WavefromBraking, doniran od onog nesretnog Brutalka u zadnje vrijeme znanong i kao Donator organa  :confused5:

sa ovim PM-ovim ručicama kočnica i prednjim oversize diskom ćemo ovaj mjesec malo "prikočit" sa tjuniranjem,pederisanjem i vađenjem masti forumskoj sirotinji, jer R1 strpljivo čeka prednje Braking diskove,crvene Galferove lajtunge,Puig crash barove i preklopne ručice kvačila i prednje kočnice  tak da ovaj mjesec nofce stvaramo za R1 :frajer:

@ F - slikano pokraj ColiceFromOriginal samo za tebe, da ne bi opet bilo da izbrijavam ovaj napaćeni narod i skidam slikefromnet  :icon_thumright:

BoLT3K:
Daj da ga ja malo istočkaram

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju