Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (66/148) > >>

Johnny iber:
A sve kao kriza recesija  :laughing7:

Svaka cast kiza to je to  :headbang:

kiza-iz-kvarta:
i nakon par muuuučkih prvokacija, nastavljamo sa predstavljanjem dijela....

kupljene i nove originalne bravice s ključOvima iz piaggia (ne zato što je Zdravko sumnjivog podrjetla) već čisto da znam da samo ja imam ključeve srca od mog Zdravka  :love7: šta ja znam jel prijašnji vlasnik napravio još koju kopiju ključa i šta je sve u stanju napravit  :glasses9:

@ FranjoFromZačretje - samo za tebe uslikano pored CD-a Lollobrigide, da ne bi ispalo da slike skidam s neta.... jel budimo realni koji još fansy tjuner gotivi Idu P.(32)?!

na red je došlo i zadnje štop svijetlo...bio sam kod svog FRENDA JokefromŽu i vidio da si je piknuo novi BGM zadnji far....kad sam vidio kako se odlično uklopio u ostatak runnera i on mi je bio MUST HAVE!!!

Johnny iber:
Ahh ti gospe oči ce mi ispast  :angel9:

Rox-Rab:
kiza a ima li koja ''friška'' slika ZDRAVKA?

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: Rox-Rab - 28 Lipanj, 2012, 01:07:29 ---kiza a ima li koja ''friška'' slika ZDRAVKA?

--- Kraj citata ---

nemam ni jednu sliku od trenutnog Zdravka...a i neću ga ni slikat, dok svi potrebni dijelovi ne budu na hrpi  :glasses9: kad svi dijelovi budu kod mene,onda slijedi detaljno slaganje (u kirurškim rukavicama kao Sven) i onda će da bude cijeli photo-session, ak bude bilo viška love angažirat ćemo i Lupina  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju