Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (63/148) > >>

runner_sp180:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 25 Lipanj, 2012, 23:58:46 ---
dobar izbor prijatelju  :icon_thumright:

al šta ja znam dobra je Lisa, al Vanessa Bella mi je bolje "ulaufana"  :laughing7:

@ ivek & anto -to i mene muči....imam još nekih dijelova od kojih bi da se zainatim moga složit jednu solidnu Zdravko replicu, pošto imam 3 seta maski u mat sivoj boji sa carbon look detaljima :drunken_smilie: pa će onda bit; Pješak: Zdravkooooooo cirkonuuuuuuu?!

--- Kraj citata ---

pa dobro kiza PRIJATELJU, kad smo već kod tih tvorničkih maski, ipak moje gostoprimstvo ipak zaslužuje barem jedan takav set maski na POKLON!!

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: runner_sp180 - 27 Lipanj, 2012, 12:27:22 ---pa dobro kiza PRIJATELJU, kad smo već kod tih tvorničkih maski, ipak moje gostoprimstvo ipak zaslužuje barem jedan takav set maski na POKLON!!

--- Kraj citata ---

dogovorit ćemo se, al svejedno pripremi 200 evra  :glasses9:

runner_sp180:
a ZAMJENE??!

deky_vk:
jel ima pice?? a šta ja znam dobri su ti sp-ovi al ne sviđaju mi se ....šta je kiza odusto si od pisanja životopisa moj život bez kune??

Drnda:

--- Citat: deky_vk - 27 Lipanj, 2012, 17:04:12 ---jel ima pice?? a šta ja znam dobri su ti sp-ovi al ne sviđaju mi se ....šta je kiza odusto si od pisanja životopisa moj život bez kune??

--- Kraj citata ---
jesi ti normalan, pa znas li da idemo u EVROPU, pa kakav bi on covijek bio da pise o kunama kad su Roze novcanice Europskog znaka u modi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju