Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
vx:
--- Citat: duje87 - 01 Veljača, 2012, 20:39:27 ---ol nije ono zekina guza ;D
--- Kraj citata ---
je stara slika s SS-a .....
igor.sb:
igor aka zeko, no?
kiza treba ponovo uloge podijeliti :dontknow: :dontknow:
vx nek bude fic
kiza-iz-kvarta:
@ bero - kao što duje razmišlja da otvori topic u kojem će se zabranit jogu iz yamahe pisanje u tehničkim pitanjima,tako ću ja tražit od eladia i jerome le bannera da te bannaju ,ne samo s foruma,već sa interneta :hello:
igor je igor, bez obzira na razliku u kilaži cca 50kg :icon_thumright:
ok igore, i ja mislim da bi napokon mogli podjelit/zamjenit uloge...dopizdilo mi je već 2 godine bit W ...a i ne mogu bit H jer sam E-u obećao da neću više dizat njegove klajne sprintere iz mrtvih,kao ni stvaljat batrljke i ortopedska pomagala u avatar :icon_thumright: preostaje mi da budem SVEN (209)
VX -ak želiš bit FIIIIIIIIIIIC javi se na PM,pošto si jedan od oštećenih u trgovini s fiiiiiiiiicom imaš povlastice da uskočiš na to mjesto :hello: nemoj mislit da je to zbog fizičke sličnosti,kao i moje sa svenom :toothy12:
casting za nove uloge W-a,zeke,vanille,alekse,jeromea i ostalih su ponedjeljkom i četvrtokom u 19h u društvenim prostorijama MS foruma,svi ste i više nego dobrodošli :glasses9:
gumy:
kvalitetno zabilježeni ugodni trenutci, svaka čast!
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: gumy - 01 Veljača, 2012, 21:52:02 ---kvalitetno zabilježeni ugodni trenutci, svaka čast!
--- Kraj citata ---
bez mirne ruke ništa :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju