Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (36/148) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: enel - 23 Prosinac, 2011, 10:09:54 ---Lijepo ti nas kiza tako prcas sa tom mini slikom R1 azdaje aka zmaja aka dragona umjesto da hitis neku temu u garazi da to malo poslikas pa da balimo  :angry7:

--- Kraj citata ---
Da i onda ga svi drkaju po forumu,sta se kurcis sa time (posto ima jeb... ljubomornih kretena  ::) ::) )!!!
Odlicna ideja...
 :icon_thumright: :dontknow: :angry7:

MIKSETA:

--- Citat: B.E.R.O. - 23 Prosinac, 2011, 11:39:48 ---Da i onda ga svi drkaju po forumu,sta se kurcis sa time (posto ima jeb... ljubomornih kretena  ::) ::) )!!!
Odlicna ideja...
 :icon_thumright: :dontknow: :angry7:

--- Kraj citata ---
bero je ljubomoran zasto ima R6 :P

B.E.R.O.:

--- Citat: MIKSETA - 23 Prosinac, 2011, 11:48:33 ---bero je ljubomoran zasto ima R6 :P

--- Kraj citata ---
Obavezno,kad sam uzimao mogao sam uzeti R1 novu ali mi se nije svidjala!!!
 ::) ::)
Mislim nije ona losa ali mi je 6-ica bila ljepsa!!!
I nebih je dao za takve 3 jedinice.  :icon_tongue:
 :toothy10:

Govorim mu to zato sto znam kako je bilo kad sam postavio temu,jebavanje sa svih strana!!!
 :frajer:

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: enel - 23 Prosinac, 2011, 10:09:54 ---Lijepo ti nas kiza tako prcas sa tom mini slikom R1 azdaje aka zmaja aka dragona umjesto da hitis neku temu u garazi da to malo poslikas pa da balimo  :angry7:

--- Kraj citata ---

berislav ti je manje-više rekao i moje mišljenje,aj da i od njega neš pametno čuješ  :icon_biggrin:

pa da mi ljubomorna forumska sirotinja baca hejtove,vudu kletve i sl. :dontknow:

možda jednog dana i otvorim temu o mamojebcu  :icon_thumright: al evo samo za ezela jedna veća slika....

mark055:
aaaaaa za mene ne postoji ljepši motor od ovog  :notworthy:
a i boje su preodlične

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju