Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (34/148) > >>

mhr-team:
jel ja to polako osjećam svog nasljednika koji će sklapa kosačicu A.K.A. brutalka par godina  ;D

kiza šampion  :headbang:

kiza-iz-kvarta:
danas je bilo napeto u sobi za SP-e.....brutalko se zakačio sa novom japanskom igračkom serije R 1000,.ebo je joj je mamu kinesku i optužio ju je da zbog nje on nema više fansy bituba i multivara!a i na zdravka se gadno napizdio,jer zdravko nije morao žrtvovat ni šarafa sa sebe.....a lijepo sam mu objasnio da prvom prilikom dobiva novi RS24 i novi multić,al nemoš ti djetetu neke stvari objasnit  :angry7:

B.E.R.O.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Prosinac, 2011, 01:06:59 ---danas je bilo napeto u sobi za SP-e.....brutalko se zakačio sa novom japanskom igračkom serije R 1000,.ebo je joj je mamu kinesku i optužio ju je da zbog nje on nema više fansy bituba i multivara!a i na zdravka se gadno napizdio,jer zdravko nije morao žrtvovat ni šarafa sa sebe.....a lijepo sam mu objasnio da prvom prilikom dobiva novi RS24 i novi multić,al nemoš ti djetetu neke stvari objasnit  :angry7:

--- Kraj citata ---
;D ;D
Jesi je utjerao konacno!!!
 :hbusa:
Mislim da se pocelo mrznuti vani??
 :icon_scratch: :icon_scratch:

MIKSETA:
a ja mislio da si krenuo ruke od SP-a zauvjek  :) a to bi bila velika steta   :(
posto vidim sada si na R1  :)

neuromaniac:
kiza nam propo ko kauč ccc   :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju