Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

dost dobra kolekcija Runnera

<< < (4/148) > >>

kika:
dobarrr :icon_thumright: :icon_thumright:neka neka lipo je too :headbang: :headbang:

Tin:

--- Citat: LukyGS - 13 Siječanj, 2011, 23:37:23 ---Sp sa slike si kupio od Alena Atalića?
Taj sp je prije dvije godine bio u ZG na auto showu mislim da mu je bila cijena 25 000KN,kao unikat u HR....
Imao sam priliku gledati kako ide (neprocjenjivo).....

--- Kraj citata ---
a prije je bio od ivana kotvice  :toothy9: :toothy9:

dzeky:

--- Citat: Tin - 14 Siječanj, 2011, 00:44:57 ---a prije je bio od ivana kotvice  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

formoz:
niste mi jasni nimalo, vidili 2 slike na kojima je motor ruzan i govorite WOOOW KAKO JE DOBAR/LIJEP/MOCAN bla bla bla ajd , na oci je k**ra*, ali sta se krije ispod povrsine neznam , u to necu ulazit, al na osnovu ove dvi slike mogu samo rec da je skuter odvratan, samo sto ima dobar ovjes

DevMichele:

--- Citat: formoz - 14 Siječanj, 2011, 06:58:11 ---niste mi jasni nimalo, vidili 2 slike na kojima je motor ruzan i govorite WOOOW KAKO JE DOBAR/LIJEP/MOCAN bla bla bla ajd , na oci je k**ra*, ali sta se krije ispod povrsine neznam , u to necu ulazit, al na osnovu ove dvi slike mogu samo rec da je skuter odvratan, samo sto ima dobar ovjes

--- Kraj citata ---
to ti je racing model :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju