Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
dost dobra kolekcija Runnera
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 21 Srpanj, 2011, 18:11:30 ---I zasto je sad fixno bolje?
I sto turpijanje po pick upu? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa zato što svi junkye boys imaju FIXno palenje,zovu s FIXne linije,u klađi igraju samo FIXeve.....način života :dontknow:...uostalom to je gospodin kolak odradio u startu tak da ne potrebe dirat u struju...jedino podržavam teenagere iz segeta kad kradu struju pa slučajno fulaju uzemljenje i zavše u bolnici,a prodaju priču da su pali s tarase(ha ha tarasa govori jedna žena što je čistačica u kvartovskoj birtiji) dok su popravljali skuter....a turpijat moram po pick upu da bi izgubio onu rupu između 80-90km/h ,moram pick up pomjerit da ranie baca iskru,ali to onda povlači i dizanje tajminga za 0,1....naravno posao mi stoji budući da mi je tuning CD koji mi je narx napravio ostao kod iggy-a koji ignore moje poruke....
fatty - sve razumijem,čak i meni se zna dogodit da ispadnem iz neke old skul šeme.....samo malo pripazi kad se vereš po limenim krovovima po ovim vrućinama.....čuo sam da ti povlačiš sav monster iz one trgovine u sloveniji,na granici sa HR :dontknow:
da bero upravo ta!!!!!
igor.sb:
e dobro je hac
mhr-team:
--- Citat: igor.sb - 21 Srpanj, 2011, 22:45:55 ---e dobro je hac
--- Kraj citata ---
samo sam to čekao :laughing7:
Iwo SR Tuono:
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
deky_vk:
a šta ja znam dobar je meni taj brutalko al ne sviđa mi se zato jer je cijeli posavijan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju