Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Moderatori
ajkula90:
--- Citat: OvErLoAd - 13 Siječanj, 2011, 18:41:16 ---Igora za preCjednika, kirbajac i pol! :toothy3:
--- Kraj citata ---
dadadadda,seljo
BoLT3K:
--- Citat: ivanm - 17 Siječanj, 2011, 08:34:33 ---pa trebalo bi. Budem ja uputio apel gazdi.
--- Kraj citata ---
Kad sam ja to govorio, nije me niko *ebao 2% :dontknow:
A ništa, malo smiriti id i bude sve uredu. :)
Mr J:
Ne brinite vi ništa... Veliki Brat sve nadgleda tako da lista potencijalnih moderatora sigurno postoji (možda ne na papiru) ali sigurno u glavi Velikog Brata te kroz vaše postupanje na forumu (svakodnevno) se približavate ili zelenoj ili crvenoj crti...
Dok ne skupite lovu za janjetinu i pijaču (to rade svi novokooptirani moderatori) da počastite sve moderatore i administratore nemojte se javljati. Imate sretno okolnost što ja više nisam admin (zbog neaktivnosti) jer bi vam tada trebalo puno više love jer mogu puno pojest a popit da ni ne pričam :)
ziloryder:
Mogu li dati prijedlog forumu..da neotvaram novu temu..ja bi volia ovako da svaki clan koji je otvorio jednu temu..npr styling i pitao nesto-i dobio odgovor da ima dole na dnu teme opciju: Zakljucaj ovu temu, tako bi i vama poslije bilo puno lakse..jer znaci kad vlasnik locka temu automatski nema vise spamanja..a nakon mozda mjesec dana kad se skupi tih lockanih tema..vama je lakse za obrisati te teme..i odma cisci i uredniji forum.. :dontknow: jesam li u pravu?
CoK:
--- Citat: ziloryder - 05 Ožujak, 2011, 22:09:13 ---Mogu li dati prijedlog forumu..da neotvaram novu temu..ja bi volia ovako da svaki clan koji je otvorio jednu temu..npr styling i pitao nesto-i dobio odgovor da ima dole na dnu teme opciju: Zakljucaj ovu temu, tako bi i vama poslije bilo puno lakse..jer znaci kad vlasnik locka temu automatski nema vise spamanja..a nakon mozda mjesec dana kad se skupi tih lockanih tema..vama je lakse za obrisati te teme..i odma cisci i uredniji forum.. :dontknow: jesam li u pravu?
--- Kraj citata ---
Ne, jer se za svaku zakljucanu temu otvore 3 istog sadrzaja. Uvjek netko ima nesto za dodati ili pitati pa je bolje da se to desava u jednoj temi nego da se otvara nova sa istim sadrzajem, a ima ih poprilicno takvih. Spamm je zabranjen ali ga ima i bit ce, i sankcionira se koliko je to moguce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju