Ostalo > Foto, video, music...
Elektro kockica (600 hp)
marko.p:
svaka mu čast
zanimljivo, nije on nikakav ing. elektrotehnike i sl., studira na vernu, znaći ekonomija
a love ima tak da lako ima sad to što ima
Jump33r:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 11 Veljača, 2011, 12:45:28 ---nemam riječi, mislim da sam vidio projekt dok je još bio u povojima, ali ovo je znanstvena fantastika što je napravio
novac pokreće strojeve, tako je bilo i ostalo
--- Kraj citata ---
Neznan bas za to, meni da su sve pare svita oped nebi moga napravit ovako nesto,bez naravno strucne pomoci..
Tako da momku svaka cast,ja mislin da je prije svega najbitnije znanje i VOLJA a pare dodu sa vremenon.. :icon_thumright:
..::IVKULJA::..:
motori su izrađeni prema njegovim nacrtima, sam je složio elektroniku i isprogramirao BMS... upravo kako jumper kaže,da su mi sve pare ovog svijeta nebi to mogo sam složit a dečko je 80% posla sam napravio
Luksy:
al sta ti vridi imat neku viziju ako nemas s cim to realizirat
mozda postoje i jos veci geniji od njega ali nemaju mogucnosti da to pokazu,niko ih neprati,nepodrzava i sl.
on je ima srice sta uz svoju inteligenciju se rodija sa parama tako da,..
inace svaka mu cast,lik je kralj
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Veljača, 2011, 18:47:15 ---da.. cilja na motor od nekih 1200 ks mislim..
znam da kad je ovog radio da je bio cilj da moze na 1/4 milje ispod 15 sec.. da moze ici 200 kmh i nezz kolku autonomiju da ima..
ovo je njegov bmw6 mislim da je M sto je na slici....
iako i na ovom motoru moze se jos izvuci drugacijim setupom elektronike... ali planira dosta jace to sloziti i mislim da ce ici novi i mjenjac komplet...
on je amater drift vozac i slagao ga je u jednu ruku za svoj gust, a drugo radi prezentacije i dokazivanja nekih stvari kod odredjenih ljudi
--- Kraj citata ---
???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju