Ostalo > Foto, video, music...

Elektro kockica (600 hp)

<< < (5/13) > >>

logos:
a gle za te pare sto je skrkao u to elektricno cudo mogao je ima dragstera ali bas pravog dragstera posto znam brat mi to voli i idem sa njim koliko mi skola dopusta. ja brata vidim jedino kad idem spava ili je na poslu ili je u garazi

Drnda:
zato ti i imas trekker a brat kockicu  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
pa ti samo spavaj...  :laughing7: :laughing7:

logos:
imam i ja kockicu ali trenutno skupljam pare za 2.0 24 ventila i novije godine

luna500rr:

--- Citat: logos - 13 Siječanj, 2011, 21:13:30 ---a gle za te pare sto je skrkao u to elektricno cudo mogao je ima dragstera ali bas pravog dragstera posto znam brat mi to voli i idem sa njim koliko mi skola dopusta. ja brata vidim jedino kad idem spava ili je na poslu ili je u garazi

--- Kraj citata ---

Dragster netraje ni priblizno koliko traje ovo cudo, a ovo u kunama trosi manje od tvog pezoa :toothy11:

ghostrider92:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Siječanj, 2011, 21:02:50 ---momak, znas li zasto on ima love?
vozi amg i 911 ako neznas za to.. ali znas li da je on tu lovu zaradio i onda sa starim otvorio tvrtku, znas li na cemu je zaradio i sto je sve patentirao, vjerojatno ne, ali glavno je reci da netko ima vilu....  ::)
prokleti balkan

--- Kraj citata ---
decko je iso u moju skolu,i nije on nikakvu firmu sa satraim otvaro da bi doso love,on ima love od samog pocetka i u skoli jos uvijek stoje njegovi izumi decko je fkt genijalan, i sve radi iz svog gusta ne zbog neke zarade ili necega jer mu to nije sila...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju