Općenito > Generalno o skuterima

...gas sajla nrg power??

(1/2) > >>

_r0bi_:
...dali postoji iz jednog dijela gas sajla za kupit(nrg power 2005)ili se mora pravit  :icon_scratch:

_r0bi_:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Siječanj, 2011, 23:52:07 ---...dali postoji iz jednog dijela gas sajla za kupit(nrg power 2005)ili se mora pravit  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

:o  :o  sta je znalci  :icon_scratch:

ivanm:
nema... ali možeš ju dat napravit kod sajlara... uzmi cijeli komplet, a on nek ga premjeri i po tome napravi jednostruku sajlu.. (misliš bez priključka za pumpicu ulja)
ja sam radio kod "Sajle" na Bukovačkoj..

Kamba:
...Roby ima tvoj prijatelj Ivandija,šta se praviš blesav....100 kn.... :jerk: :jerk: :jerk: :toothy12: :toothy12:

_r0bi_:

--- Citat: ivanm - 13 Siječanj, 2011, 09:33:17 ---nema... ali možeš ju dat napravit kod sajlara... uzmi cijeli komplet, a on nek ga premjeri i po tome napravi jednostruku sajlu.. (misliš bez priključka za pumpicu ulja)
ja sam radio kod "Sajle" na Bukovačkoj..

--- Kraj citata ---

...j****u  :hmh: da bez pumce ulja,znaci od rucice gasa do karba u jednom komadu  :laughing7:
...i koliko te to kostalo sve skupa  :icon_scratch: cek pa jer ja to nemogu sam napravit,uzmem sa sipa ataka i sam ju skrojim u cem je kvaka problem  :icon_scratch:   :dontknow:

--- Citat: Miroslav Kamba - 13 Siječanj, 2011, 11:53:07 ---...Roby ima tvoj prijatelj Ivandija,šta se praviš blesav....100 kn.... :jerk: :jerk: :jerk: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

....i tebe i njeg  :sex2:  :sex2:  :fingerr:
....kod te lopina ni mrtav vise nejdem   :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju