Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za SR50R...

(1/4) > >>

KikoSR50R:
Zadravo, pokušao sam mnogo puta da bi konfiguraciju mog skutera da bude bolje, ali nikada nisam uspio. :angry9: :angry9: Što mislite, što moram da napravim kako bi moj skuter brži i imaju bolje ubrzanje? Imam te crni MHR federi na lamelu, beli centralni so torizon controler, multivar so tri 7.2 gramski rolni i tri so 5.8 grama. Auspuh je LeoVince GP i imam staveno malossi special belt.

funkyzg26:
pa preteške su ti rolice srka serijski ima 6.5 gr rolice a ti imaš otprilike tolko sa kitom i auspuhom , probaj sa oko 5gr rolicama al sa jednim setom rolica nečeš ništa postič trebaš uzet par setova da naštelaš kako spada , ja bi uzeo od 4.5gr do 5.5gr i testiro , i kolko vidim imaš crne oprugice na kvačilu to su najslabije , il ne kaj imaš mhr oprugice na serijskom kvačilu ,tebi treba set za serijsko kvačilo (osim ako nemaš malossi kvačilo za koje ne vidim da imaš), stavi žute oprugice na kvačilo i probaj vratit serijski centralni feder ili ljubičasti/zeleni malossi uzmi sve tu navedeno i štelaj nečeš is prve pogodit al nakon dan dva tri češ uspijet  :icon_thumright:

koje fedre kvačila imaš ove

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637433520&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KUPPLUNGSFEDER

ili ove

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637426736&target=productdetail&category1=A%3AA_APRILIA%3AA_APRILIA_SR50R&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KUPPLUNGSFEDER

KikoSR50R:
Prvite... Znaci, da stavim te zolte federe, 5,5 gramski rolni i ljubicasti centralni?

funkyzg26:

--- Citat: KikoSR50R - 12 Siječanj, 2011, 17:09:55 ---Prvite... Znaci, da stavim te zolte federe, 5,5 gramski rolni i ljubicasti centralni?

--- Kraj citata ---

znači imaš ove prve federe kvačila , ako imaš te federe onda stavi žute , centralni ako nemaš ljubičasti vrati serijski on je tvrđi dosta od bijelog , a s rolicama ti nemože niko reč koje točno moraš uzet par setova i testirat , znači ja bi uzeo 4.5gr , 5gr , 5.5gr i testiro

Kamba:
..možda i 6 grama rolne... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju