Općenito > Generalno o skuterima
Magljenje vizira
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Studeni, 2007, 12:15:01 ---Evo mala pomoc onima kojima se vizir u ovim hladnim danima previse magli:
Vjerovatno vecina vas ima pjenu za brijanje, e sad jednostavno stavite malo pjene na vizir te je dobro istrljajte, sve dok ne postane vizir cist, isto vrijedi i za bilo koju staklenu povrsinu. Meni je pomoglo ,a ako ne vjerujete probajte prvo na ogledalu doma pa se uvjerite, mozete puhati u nj koliko hocete ali se nece magliti. Sada ako mislite pitat koliko to traje to vam ne znam reci jer sam i ja to probao prije tek 2 dana. Eto nadam se da cu ovim postom nekome pomoci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
LOL
si to gledao odred za cistocu
znam da je tamo ona plava baba to pokazivala
btw..imaju Arexons sprejevi protiv maglenja kostaju 30kn
nabavlja ih auto kreso zg
SlowRider:
Ovo sa pjenom za brijanje je odlicno, sad jos treba otkriti koliko ce dana trajati.
ivanm:
odlično, danas probam..
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 29 Studeni, 2007, 02:49:17 ---
--- Citat: Drnda-1 - 28 Studeni, 2007, 12:15:01 ---Evo mala pomoc onima kojima se vizir u ovim hladnim danima previse magli:
Vjerovatno vecina vas ima pjenu za brijanje, e sad jednostavno stavite malo pjene na vizir te je dobro istrljajte, sve dok ne postane vizir cist, isto vrijedi i za bilo koju staklenu povrsinu. Meni je pomoglo ,a ako ne vjerujete probajte prvo na ogledalu doma pa se uvjerite, mozete puhati u nj koliko hocete ali se nece magliti. Sada ako mislite pitat koliko to traje to vam ne znam reci jer sam i ja to probao prije tek 2 dana. Eto nadam se da cu ovim postom nekome pomoci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
LOL
si to gledao odred za cistocu
znam da je tamo ona plava baba to pokazivala
btw..imaju Arexons sprejevi protiv maglenja kostaju 30kn
nabavlja ih auto kreso zg
--- Kraj citata ---
Ma slucajno sam to prije 3 dana uocio nakon brijanja kada je malo mi pjene bilo na ogledalu ja obrisa i vidija da se nikako e magli, pa proba sa vizirom.
A u mene na ini nigdje nisam vidio da ima kupit taj sprej,ali ionako kako nolan ima rjeseno prozracivanje skoro pa mi se nije ni maglija :icon_thumright:
igor.sb:
pa ni kod mene na ina-ma nema
tko hoce nabavit nek zove auto-kresu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju