Općenito > Propisi

Jel zan neko kak da saznam jesam li vlasnik motora ?

<< < (2/5) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: zL!Ko - 11 Siječanj, 2011, 20:20:35 ---sta pricate, pa vlasnik potpise za tebe kupoprodajni. mozd je i kupila...

...baotiana :D

--- Kraj citata ---

ja kad sam bio prepisat morao sam potpisat kupoprodajni a prodavac je bio kod javnog biljeznika sa osobnom to potpisat tako da neznam kako je uspjela to prepisat na nekog drugog?

zL!Ko:
vidi, ako si vlasnik odes kod javnog biljeznika al prije stavis potpis svoj i od kupca. dodes biljeznika sa osobnom i obavis sve. Radio sam to vise puta i drugi za mene tako da neznam s kakvim vi biljeznicima radite XD

Kamba:
ček ti hočeš reć da si krivotvorio potpis od nekog..znaći da si ti potpisao kupca(ne sebe) a recimo neko drugi je bio prodavač.... :dontknow:

zL!Ko:
ne, ti si mene potpuno krivo razumio. Neda mi se vise objasnjavat  :drunken_smilie:

bosko7:
ekipaaa hvala svima al fora je da je njen ujak,stric il kaj god murjak pa je ona meni rekla da je to ona sredila :icon_salut:...ja sam brijao da postoji neki nacin da saznam nekak....ma prekinuo kad je luda i htjela se kao ubit i ma ono banana  :violent1: :BangHead:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju