Ostalo > Sportski kutak

Australian OPEN

<< < (4/7) > >>

pixa.93:
jurca ajd daj jos neke pametne pa da i mi nest dobijemo :D

J.U.R.C.A:
bit ce polako.. a gle ovaj listic ... da si jaja odgrizem. ostanem kratak za pola gema i pobjedi sa 5 razlike a ja stavio 6...

J.U.R.C.A:
za danas imam rukomet parove! igrat cu ovo za 30 kuna

zbroj golova

56,5/Španjolska-Bahrein      * Pet,20:15       * manje       * 1,85

59,5/Danska-Australija       * Pet,20:15        * manje       * 1,85

52,5/Hrvatska-Rumunjska   * Pet,18:00        * vise          * 1,75

KOEFICIJENT5,99

razlog zasto sam stavio spanjolsku i dansku manje golova je taj sto ce oni svoj dio posla odraditi(30,do 40 ) golova ali vec kada se priblize brojci 30 ce uci druga momcad jer ih preskutra ocekuju mnogo tezi suparnici pa vrijedi i stediti igrace.. sto se tice bahreina i australije kao sile rukometne upce ne vrijedi trositi rijeci na njih. ako zabiju 13,14 , 15 na utakmici bit ce dobro.

sto se tice hrvatske gledao sam ih protiv rumunja prije nekih mjesec i po 2 i dobili smo tekmu 34 22 sto je vec bilo 56 golova a igrali smo sa 50 posto zadnjih 10 minuta.

to mi je nekako najnesigurniji par od svih ali poznavajuci nase igrat ce gol za golom i prognoziram rezultat 29 : 25 za nase

sretno svima

jopa:
sviđa mi se to...jedino sam razmisljo mozda bolje ubaacit da danci nece pobjedit 30 razlike ?

eo hrvati mi unistili 2/3 listica  :icon_thumright: :icon_thumright:

J.U.R.C.A:

--- Citat: J.U.R.C.A - 14 Siječanj, 2011, 11:36:31 ---za danas imam rukomet parove! igrat cu ovo za 30 kuna

zbroj golova

56,5/Španjolska-Bahrein      * Pet,20:15       * manje       * 1,85

59,5/Danska-Australija       * Pet,20:15        * manje       * 1,85

52,5/Hrvatska-Rumunjska   * Pet,18:00        * vise          * 1,75

KOEFICIJENT5,99

razlog zasto sam stavio spanjolsku i dansku manje golova je taj sto ce oni svoj dio posla odraditi(30,do 40 ) golova ali vec kada se priblize brojci 30 ce uci druga momcad jer ih preskutra ocekuju mnogo tezi suparnici pa vrijedi i stediti igrace.. sto se tice bahreina i australije kao sile rukometne upce ne vrijedi trositi rijeci na njih. ako zabiju 13,14 , 15 na utakmici bit ce dobro.

sto se tice hrvatske gledao sam ih protiv rumunja prije nekih mjesec i po 2 i dobili smo tekmu 34 22 sto je vec bilo 56 golova a igrali smo sa 50 posto zadnjih 10 minuta.

to mi je nekako najnesigurniji par od svih ali poznavajuci nase igrat ce gol za golom i prognoziram rezultat 29 : 25 za nase

sretno svima

--- Kraj citata ---

56,5/Španjolska-Bahrein      * Pet,20:15       * manje       * 1,85    ;D

59,5/Danska-Australija       * Pet,20:15        * manje       * 1,85     ;D

a hrvatska kao sto sam i rekao zahebala.... srecom sam se u zadnji tren odlucio ne stavit ju na listic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju